Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Túlfújom vagy van némi igazam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlfújom vagy van némi igazam?

Figyelt kérdés

Decemberben lesz a kisfiunk két éves. A szülinapja vasárnapra esik. A férjem pár napja közölte,hogy az új munkahelyén afféle hivatal focikupa lesz, amire neki "muszáj" mennie, mert új a munkahely, és kevés is az ember. Ez pont arra a napra esne. Mondta,hogy most az ebéd helyett, legyen vacsora. Ezzel csak az a gond, hogy többen a családból vidékről jönnek, nekik még haza is kell menniük, sőt van,akinek vasárnap délután dolgozni is kell menni!

Mondtam neki,hogy hívja fel az egyik kollégáját és kérdezze meg,hogy mindenáron muszáj-e mennie, mert a fiának akkor lenne szülinapja.

Ma ezen összeveszünk, mert mondtam,hogy volt,aki nem örült a családból. Erre közölte,hogy az ő fiának a szülinapja van, igazodjon mindenki hozzánk!

Igen ám, csak,hogy itt elég sokat segítenek (anyós, anyu) a főzésben, mert egyedül nem bírnám a pici mellett, így akárhogy, de szerintem illik őket is megkérdeznem, az ő véleményükre is adnom.

Mondtam neki, hogy oké, legyen később a kaja, de akkor én nem kérek meg senkit,hogy segítsen, rendeljen tálalkat méreg drágán!

Tudom,hogy hiába hívja fel a kollégáját, akkor is el fog menni, mert tényleg úgy gondolja,hogy az új munkahely miatt muszáj, meg hát ő minden ilyen csapatbuliban benne van. Én viszont nem hiszem el,hogy nem értenék meg, hogy a fiának akkor van a szülinapja!

2013. nov. 11. 15:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/91 anonim ***** válasza:
84%

Túlfújod!

Ez tényleg fontos esemény egy új munkahelyen, a gyereket meg máskor is fel lehet köszönteni. Most azért, mert pont ebben az évben véletlenül pont hétvégén van a szülinapja? És ha szerdán lenne, akkor vegyen ki szabit?

Én 24 éves vagyok, de apám mai napig azt hiszi, hogy 5-én születtem, pedig 4. :D Hót mindegy melyik nap hív fel szerintem...

Amúgy meg, te meg a család is bulizhattok, lesztek elegen nélküle is!

2013. nov. 12. 18:08
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!