Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felesegek, anyukak szerintetek igazam van?
Figyelt kérdés
Szoval a ferjemmmel van a gond, mostanaban nem birom annyit veszekszunk! Mindennap eljar munkaba sajat autoval es vannak utasai, de az ami zavar,hogy a tizen eves lanyokat is hordozza, folyton csong a teloja reggel este,hogy "eltudsze reggel vinni"?.Meg ertem hogy az idosoket viszi akiknek nehez el gyalogolni de ezek a fiatal lanyok, lofralni azt tudnak.
Meg fizetik amiert elviszi oket de zavar, nem vagyunk mi arra a buszjegy árára ra szorulva, en is el tudok 3 km-t a megalloig gyalogolni a 15kg-os fiammal a nyakam kozott es senkinek nem logok a nyakan, meg oldom egyedul a dolgaim.Hiaba mondom neki, mert o azt mondja minden penzforras jol jon, de azt ra is kolti az autorra.
nem taxis, csak azt csinálja, amit manapság sokan. Megpróbálja optimalizálni az autója kihasználtságát, és ezzel még másnak is segít.
2013. jún. 11. 09:43
4/18 anonim válasza:
Jaaa, akkor értem. Nem értek egyet, ha ezért egy kis pénzt kap, akkor mi a baj? Akkor lenne baj, ha a szeretőit hurcolászná reggel ingyen.
2013. jún. 11. 09:49
5/18 A kérdező kommentje:
Ok...mind negativ valasz...akkor most el mondok egy erdekes sztorit.Egy reggel kelett vigyem a fiam az orvoshoz, de rajtunk kivul meg volt ket utas.A gyerek ult az autos ulesbe es en a ferjem melett, akkora cirkuszt csapott az egyik no,hogy o hatul kelett szorongjon, mert ott volt a gyerekem az ulesbe es meg valaki, mert o a nagyobb es o kelett volna elol uljon.Hat hogy van ez? Mi igyezkeztunk oda erni az orvoshoz de neki meg kelett allni,hogy vegyen hajfesteket es meg meg is varni, minket a ferjem le rakott az esobe hogy gyalogoljunk el a rendeloig ot viszont keszen el vitte munkaba a draga holgyemenyt. Na ez nem jovedelem.
2013. jún. 11. 09:57
6/18 anonim válasza:
Ezt sztem most túlreagűlod. Egyszerűen túl féltékeny vagy, mert jaj, fiatal láááányok, úúúúristen. Gesztusértékű dolgot tesz meg nekik, és ki is fizetik. Akkor? Ha döngetné őket, akkor nem fogadná el a pénzt. Azzal meg ne foglalkozz sztem, hogy bezzeg te mész busszal, a lányok miért akarnak kocsival menni, ő dolguk.
2013. jún. 11. 09:57
7/18 A kérdező kommentje:
De az autot nem kozosen vettuk es igen is van beleszolasom, mert azert en kemeyen meg dolgoztam 6 honapot.
2013. jún. 11. 09:59
8/18 anonim válasza:
Már nem azért, de miért nem írtad ezt bele a kérdésbe? A kérdésből nem az jön le, te meg gondolom, a gép előtt önelégültködsz, hogy áhá, mégis nekem van igazam, hülyék vagytoook! OPlvasd el még 1x a kérdésed, hogy abból ezek kiderülnek-e. NEM. Legközelebb írj bele mindent a kérdésbe.
Ebben az esetben nyilván egy ordas szemétláda a nő. Ezt le kéne rendezned a pároddal, hogy szól neki, hogy így többet nem viselkedik, mert mégis a felesége vagy, gyerekkel. De attól függetlenül nem probléma, hogy ilyet csinál a férjed, csak a nővel kéne elbeszélgetni, hogy tudja a határait.
2013. jún. 11. 09:59
9/18 anonim válasza:
Akkor használd te a kocsit, ő meg menjen busszal, gond megoldva. És ne hisztizz feleslegesen.
2013. jún. 11. 10:00
10/18 A kérdező kommentje:
Az a no mar nem jar a ferjemmel, mert ahogy irtad le van rendezve de azota mar vannak ujabb kovetelozos kis csajok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!