Kisgyerek mellett is nyugodt, kiegyensúlyozott anyukák, feleségek, hogy csináljátok?
Tudom, egyszer mindenkinél elszakad a cérna, nincs olyan nő akinél nem. De én annyira ideges vagyok nap mint nap, ingerlékeny. Fel tudok robbanni lányunk egy egy "érdekes" húzása miatt, párom egy rossz szója miatt. Mint egy időzített bomba :( Menzesz előtt ez még megszorozva 2-vel.
Tudtok tanácsot adni, h kiegyensúlyozott, türelmes jó anya, feleség lehessek?
(Más: lehet ennek az idióta viselkedésnek köze pl fogamzásgátlóhoz?)
Menzesz előtt nagyon tudom javasolni a Magne B6 Femina pezsgőtablettát, velem csodákat tett.
A fogamzásgátlót én szülés után 2 hónapig szedtem, de tiszta idegbeteg lettem tőle, pedig tök enyhe, szopi melett is szedhető fajta volt.
Reggel-este magnéziumot és Béres cseppet szedek, minden nap megiszom egy grapefruite kifacsart levét, és ha kicsit húzósabb napom volt, lefekvés előtt beveszek 2 Sedacour forte-t úgy alszom mint a bunda, és kipihenten ébredek (mint a reklámban de tényleg).
És nagyon értékes az a heti 2-3 óra, amit az embre lánya fodrásznál, kozmetikusnál vagy vásárolgatással tölt, de nekem mondjuk kikapcsolódás a főzés is.
Segíthet szerintetek váltás egy más fajta tabira, vagy csak ha nem szedek semmit, annak lehet értelme?
Mennyibe kerülnek ezek amiket felsoroltatok?
Sport, citromfű tea. Csodát tesznek.
4 gyerkőcös anyuka
Én Milligestet szedek és ugyanez.
Gondoljátok, hogy a fog gátlótól feszültebbek lehetünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!