22 honapos pizsama es zokni kerdes! Ti hogy csinaljatok?
Figyelt kérdés
Eddig tipegoben aludt a lanyom de mar kinotte a legnagyobb meretet igy vettem neki 2 reszes pizsamat.Ti adtok ala valamit?Az en lanyom surog forog ejszaka hiaba dugnam be a derekat szerintem ki csuszna.Es ti mikortol nem adtok ra zoknit?Mi ugye annelkul alszunk de gyerekeknel mikor veszik le roluk?Ugye ott fazni meg leghamarabb.Igy nem tudom?Halo zsakban alszik mivel nem gyoznem takargatni ahogy o alszik!Mit tanacsoltok?Ti hogy csinaljatok?Koszi a valaszokat!
Lányom bodyban, kétrészes pizsiben betűrve alszik, meg zokniban. Van takarója, de igazából csak dísznek.
2011. ápr. 5. 10:57
2/12 anonim válasza:
vagy plüssrugiban alszik, vagy pizsamában, akkor zokni nélkül
2 éves
2011. ápr. 5. 11:02
3/12 anonim válasza:
27 hónapos a fiam, de minden nap body-t adok rá, fürdés után is. Body, pamut vékonyabb pizsama, zokni. A zoknit még félálomban lerángatja, de ha elaludt, visszaadom rá:)
2011. ápr. 5. 11:09
4/12 A kérdező kommentje:
Koszi a tanacsokat!De honnan vesztek akkora body-t?En kulfoldon elek es itt a legnagyobb meret 18-24 honapos es az eppen hogy jo ra!Es igy van meretezve a rovid ujju es az ujjatlan is.
Ezek itt 98-as body-k, de nekünk még a kisebb is jó,mert elég pici a kisfiam:)
2011. ápr. 5. 11:52
6/12 anonim válasza:
C&A-ban szokott lenni 98-as body
2011. ápr. 5. 12:01
7/12 anonim válasza:
26 hónapos a fiam. Harisnyát és pizsamafesőt kap éjszakára.
2011. ápr. 5. 12:41
8/12 anonim válasza:
28 hónapos, pizsama felső, alsó, body és zokni nélkül, paplannal, bár azt ált. lerúgja. 22 fok van éjszaka.
2011. ápr. 5. 13:49
9/12 anonim válasza:
Kisfiam is 22 hónapos. Ő általában bodyban és pizsinadrágban alszik,zoknival. A takarót mindig lerúgja magáról. Én a bodykat innen rendelem,van nagyobb méretben is:
Az én fiam is 22 hónapos most.Mi ránk még jó a 12-18 hós méretű body.Pedig 98 centi magas a fiam.Mindenki 3 évesnek nézi.Itt nálunk jóval nagyobb bodykat is lehet kapni.104-es és 10 ez méretet is.Meg van egy bababolt ahol most vettem egy 92-es méretű bodyt a fiamnak mint kiderült ez még óriás nagy méretezésű.Vagy 55 centi a váll-ülep távolsága.Nekünk most 45 centis kell amit használunk.
Nekem is bodyban és vékony naciban alszik meg zokniban.A takarót rendszeresen lerúgja magáról.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!