Anyukák! Ti mit adtok 6 hónapos babátoknak hozzátáplálásnál? 2-3 hete kezdtük, anyatejes a drágám és nem ízlik neki nagyon a gyümölcs. Többi lent. Ti hogy csináljátok?
6-8 hónapos kora között, gyümölcsöt vagy zöldség-gyümölcsöt evett ebédre, mást nem illetve anyatejet a nap többi részében.
alma banán, barack, körte,s zilva, szőlőlé, krumpli, répa, cukkini,
ezeket vegyítettem
még nem kell hogy változatos legyen.
ha nem ízlik neki, akkor keverheted anyatejjel a gyümölcsöt, majd zöldséget is.
lányom 6-7 hósan ezeket ette: barack, alma, sütőtök
minden mástól szorulása lett.
Második vagyok. Leragadtam a gyümölcsöknél valamiért. Az én kislányom eszik már sütőtököt almával vagy krumplival, vagy pulykahússal, cukkinit, a répát meg a brokkolit viszont nem szereti. Azok már a kóstolásnál kiestek, mert konkrétan kiköpte. A cukkiniből is inkább az üveges kell neki, a házit nem nagyon ette meg.
Én általában 2 napig ugyanazt adom neki, aztán két napig megint mást. Ma ebédre megint sütőtök-almát kap, de előtte kóstoltatok vele paradicsomos krumplit (üvegeset).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!