Csirkemájat hogy csináljátok a babáknak? 10 honapos a fiam, fözzem a májat a krumplival, és ennyi, esetleg hagymát tehetek hozzá?
Figyelt kérdés
2010. nov. 9. 20:42
1/5 anonim válasza:
Én májat, miután megvettem megfőztem , összeturmixoltam és jégkockatartóba tettem.
Amikor azt adtam ebédre, megpirítottam haygmát, hozzáraktam a májkockát és a főtt kruplit, kicsit szétnyomkodtam és úgy adtam. Akkor még megette.
De már fújog a májra, 20 hónapos, megjegyzem én sem szsretem, és a nagyfiam sem.
De nem is baj.
2/5 anonim válasza:
Ha evett már ilyesmit (hagyma), akkor nyugodtan. Ha nem majd, amit magatoknak főzöl, abból kóstoltass vele, két- három falást hagymásan. Neki főzzed csak krumplival. Az én fiam már 8-9 hósan ugyanazt ette, amit mi. Természetesen nem fűszereztem annyira, mint azelőtt, de mindent megetettem vele.
3/5 anonim válasza:
Egyetértek ez utolsó válaszadóval. Ha evett már hagymát akkor nyugodtan főzz neki bele, ha meg nem akkor lassan bevezetheted, finomabb lesz.10 hósan már ehet!
4/5 anonim válasza:
Szia, én már az elejétől kevés hagymával csináltam, mert az valahogy a hagyma ízéhez hozzátartozik szerintem, míg kicsi volt oliva olajon pirítottam kevés vöröshagymát, majd hozzákevertem a májat,kicsit megfuttattam, aztán felöntöttem vízzel majd mikor már félig megpuhult sóztam, krumplival is jó, de én mindig rizzsel csináltam, aztán az egészet összeturmixoltam, mert akkor még csak pépeset evett.
5/5 anonim válasza:
Pici olajon hagymát pirítok, hozzárakom a vékonyra csíkozott csirkemájat, elkeverem. Felöntöm pici vízzel, icipici pirospaprikát és majorannát rakok hozzá. Ha megfőtt, akkor biovegetával szoktam ízesíteni. Krumplipürével adom a kisfiamnak, az egyik kedvence.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!