Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csirkemájat hogy csináljátok...

Csirkemájat hogy csináljátok a babáknak? 10 honapos a fiam, fözzem a májat a krumplival, és ennyi, esetleg hagymát tehetek hozzá?

Figyelt kérdés
2010. nov. 9. 20:42
 1/5 anonim ***** válasza:

Én májat, miután megvettem megfőztem , összeturmixoltam és jégkockatartóba tettem.

Amikor azt adtam ebédre, megpirítottam haygmát, hozzáraktam a májkockát és a főtt kruplit, kicsit szétnyomkodtam és úgy adtam. Akkor még megette.

De már fújog a májra, 20 hónapos, megjegyzem én sem szsretem, és a nagyfiam sem.

De nem is baj.

2010. nov. 9. 20:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha evett már ilyesmit (hagyma), akkor nyugodtan. Ha nem majd, amit magatoknak főzöl, abból kóstoltass vele, két- három falást hagymásan. Neki főzzed csak krumplival. Az én fiam már 8-9 hósan ugyanazt ette, amit mi. Természetesen nem fűszereztem annyira, mint azelőtt, de mindent megetettem vele.
2010. nov. 9. 20:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Egyetértek ez utolsó válaszadóval. Ha evett már hagymát akkor nyugodtan főzz neki bele, ha meg nem akkor lassan bevezetheted, finomabb lesz.10 hósan már ehet!
2010. nov. 9. 21:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia, én már az elejétől kevés hagymával csináltam, mert az valahogy a hagyma ízéhez hozzátartozik szerintem, míg kicsi volt oliva olajon pirítottam kevés vöröshagymát, majd hozzákevertem a májat,kicsit megfuttattam, aztán felöntöttem vízzel majd mikor már félig megpuhult sóztam, krumplival is jó, de én mindig rizzsel csináltam, aztán az egészet összeturmixoltam, mert akkor még csak pépeset evett.
2010. nov. 9. 21:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Pici olajon hagymát pirítok, hozzárakom a vékonyra csíkozott csirkemájat, elkeverem. Felöntöm pici vízzel, icipici pirospaprikát és majorannát rakok hozzá. Ha megfőtt, akkor biovegetával szoktam ízesíteni. Krumplipürével adom a kisfiamnak, az egyik kedvence.
2010. nov. 9. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!