Hogy csináljátok, hogy a babátok este 8-9-kor már alszik?
Az én kislányom este 19kor alszik, reggel 9-fél tízig.
5 hónapos.
Fél 6kor már álmos, de nem tudom lefektetni, mert nem alszik el fürdés nélkül. Ezért 18kor viszem fürdeni, és vacsi alvás. Persze mindent csiga tempóban, hogy ne fél 7 kor kerüljön ágyba.
Van napirendünk, de ő alaktotta ki magának.
Nem írtad hogy mekkora gyerek /baba.
a 3 éves lányom este fél nyolckor kerül ágyba aztán kettő mesét olvasok neki és alszik. v. alatta v utánna.
a 4 hós este hétkor már alszik éjjel kétszer ébred szopizni.
ha leteszed és sír nem kell felkapkodni . kifejted egy kicsit bővebben ?
7 hónapos fiamnál kb. 3 hónapos kora ezt a rendet alkalmazzuk.
Du. 4-től már nem nagyon van evés, legfeljebb fél adag gyümölcs, most már lehet babajoghurt is, hogy ne legyen tele a pocak. Alvás max. 30-40 perc, 18 után egyáltalán nem engedem aludni.
7 óra körül irány a kád, nagy pacsálás, játék apával, én addig bekeverem a tápiját. Kb. 240-300 között eszik. Mire befejezi, már ki is van "ütve". Apa büfiztetés után már úgy viszi fel, hogy alszik.
Néha megébred éjjel, mert vándorol az ágyban, vagy kimászik a takarója alól, de enni nem kér, max. pár korty vizet. Általában reggel 7-kor ébred. Nappal még 2-3-szor alszik, két rövidet, egy hosszabbat.
Szerintem próbáljátok meg előbb megfürdetni.Nálunk is az elején későn aludt el de mióta fél 7kor van a fürcsi azóta 8 fele elalszik és 7 körül kel.
4hós a kislányom
8 hónapos a kislányom. Kb. 6 hónapos koráig úgy volt, hogy fürdés, vacsi, alvás.
Azóta viszont fürdés után éberebb. Megfürdetjük fél 8 körül, aztán vacsi, és utána kicsit játszik a szőnyegen. De legkésőbb fél 9kor beteszem az ágyba, villany lekapcsol, és akkor tudja, hogy alvás van.
Nálunk ez úgy van, hogy 2 6kor fürdés, utánna evés utána az Apjával nevetgélnek, meg játszanak, aztán a mi ágyunkon tornázik és8-9 fele rakjuk be az ágyikójába akkor megint eszik egy kicsit és utána bekapcsolom neki a zenegépét ami vetít a falra képeket (tudjátok! :D) és el is alszik.
Minden nap ez játszódik és már megszokta akkor térünk el egy kicsit amikor valamiért nyűgös lesz fogzás miatt legtöbbször de akkor a ringatást igényli de akkor is hamar elalszik a kezünkbe. :D Olyan aranyos! :D
7 hónapos pici fiúcska mamája :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!