Magatol tanulta meg ataludni az ejszakat a babatok, vagy szoktatassal vettetek ra? Ha szoktatassal csinaltatok tudnatok segiteni hogyan csinaljatok?
Hat nem szabadna hogy sirjon a babad! Szerintem ehes lehet. Adjal neki tobbet enni, es akkor nem fog sirni.
Amugy nalam ugy volt az ejszakai alvas, hogy szoptattam csak, ejjelente is akkor amikor ehes volt (mindig), es egyik ejjel kb. 12-kor evett utoljara, aztan mar reggel 6-kor kert csak megint! Es igy folyamatosan huzodott jobban ki az ido, ahogy nott a pocakja tobbet tudott enni mar, tobb fert a gyomraba egy evesre, es igy kibirta mar az ejjeleket is.
Amugy kb. 6-7 hetesen aludt igy estetol reggelig.
Ha nem a hasa faj, akkor csakis ehes lehet szerintem.
Hol elsz?
nekunk magatol kihagyott a ket ejszakai etkezes kozul egyet, így már csak otszor eszik. ma kihagyta volna a masik ejszakait is, nem tudom jol tettem e, de felkeltem megetetni, mert a napi negy etkezes nagyon keves (7 hetes).
az altatasra nekem mindig bevallik, hogy a pocimra teszem, es ugy alszunk. a masik a séta, friss levegő (sajnos nincs erkelyunk).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!