Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csinálok rosszul? Miért...

Mit csinálok rosszul? Miért sír ennyit?

Figyelt kérdés

7hetesek az ikreink és most jutottunk el odaig hogy total kimerültünk és már gyomoridegem van minden nap kezdetekor hogy ma vajon milyen lesz..

Az első 3het szuper volt ettek aludtak semmi sírás,utana kezdődött a hasfajos időszak mind2 babának,majd az már úgy néz ki lecsengett ,a kisfiam minden miatt sír..már úgy ébred hogy ordit nagyon,ha elkezdem bufiztetni akkor is ,majd ha bufizett és nem talán jó passzban van nem sír de utána is szokott és ha nem tud elaludni ha fáradt akkor folytatja..ha el is alszik leteszem és 10perc után felebred..már vannak nyugodt percei amikor lefoglalja a játékhíd és "jatszunk" de ha megunja kezdjük elölről..es ezt úgy hogy imadkozok hogy a tesót ne ebressze mindig fel mert akkor megőrülés van..valami baj lehet vele vagy ez normális? Olvastuk hogy növekedési ugrások vannak de meddig tarthat?

tegnap 18:49
 1/4 anonim ***** válasza:
83%

Semmi nincs vele. Baba. Ilyenek, nem mind, de sok igen.

Nekem a második gyerekem volt ilyen, 8-9 hónapos koráig annyit sírt, mint 3 másik gyerek együtt.

tegnap 19:01
 2/4 anonim ***** válasza:
57%
Tedd hordozóban magadra, vagy csak szoptasd, ha lehet. Szerintem a sírások nagy része ilyenkor ezekkel a módszerekkel jól kezelhető. Ha nem akkor tényleg vmi komolyabb van a háttérben.
tegnap 20:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Hogy csengett volna le? Kolika 3.hettol a 3.honapig tart, van akinek 5. Siman normalis. Nyilvan stereoban hallgatni meg durvabb. Vegyel zajszuros fuldugot,ami tompit.
tegnap 21:06
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy te csinálsz valamit rosszul! Sajnos vannak ilyen babák. A második nálunk az első 4 hónapot végig sírta, hasonlóan, mint nálatok. Esetleg a refluxot meg lehet kérdezni az orvostól, hogy nem az-e. Van rejtett reflux is.

Kitartást! Én egy babával is nehezen bírtam.

tegnap 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!