Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem csinálja az elvart dolgokat?

Nem csinálja az elvart dolgokat?

Figyelt kérdés
29.en lesz 3 hónapos a kislányom.a fejét hason nem emeli, ha kivan támasztva a mellkasa úgy igen, de nagyon sír közben. Ölben szépen tartja. Mosolyogni mosolyog ha beszélünk hozzá, viszont gagyogni egyáltalán nem gagyog. Szemével szépen követ mindent, figyelmes. Targyakert egyáltalán nem nyúl.szerintetek le van maradva?
ma 13:39
 1/7 anonim ***** válasza:
53%

Doki mit mondott? Én nem "lemaradásra" tippelnék, hanem izomtónus-problémára...

Mikor a gyerekorvos próbálta 2 hónaposan ülésbe húzni, akkor tartotta a fejét?

ma 14:12
 2/7 anonim ***** válasza:
63%
A gagyogáson én még nem izgulnék, azzal ráér még 1 hónapot szerintem elkezdeni, szerintem a fej emelés és a nyúlás hiánya pedig összefügg, valamilyen feszességre tippelek, de mindenképpen elvinném egy jó Dévényeshez felmérésre.
ma 14:32
 3/7 A kérdező kommentje:
Felhuzasba tartja a fejét szépen. Orvos nem nézte ezt csak a védőnő
ma 15:35
 4/7 anonim ***** válasza:

Dévényest érdemes lenne megpróbálni.

A babám ugyanígy ordított hason és nem emelte egyáltalán a fejét. Pár alkalom után már gyönyörűen emeli és nemhogy nem sír, sokszor nevet hason fekvésben. Neki volt/van egy kis feszessége, máshol is, az gyakorlatilag meg is oldódott néhány alkalom után.

ma 16:05
 5/7 anonim ***** válasza:
51%

2!

Gyermekneurológushoz először mindenképpen!

Hányszor kell még leírni,hogy a dévényes nem orvos, nem diagnosztizálhat!

És ha valami ritka baja lenne a babának,amit a dévényes nem ismer fel? Mert nem végzett orvosi egyetemen? És ártana a kicsinek?

Ki vállalná a felelősséget?

Gyermekneurológushoz vidd. Amúgy is, bármilyen mozgásbeli baj van ilyen pici babával,MINDIG orvoshoz kell fordulni először!!

És kérdező! Mondd el ezt a gyerekorvosnak is!

ma 16:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Én elsősorban a gyerekorvossal beszélnék. Ha tovább kell küldeni például neurológiára, úgy is fog tudni oda adni beutalót. A gagyogással nem kell foglalkozni, ekkora gyereknél nem elvárás.
ma 17:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Orvost keress meg, ők tudják hogyan tovább, milyen fejlesztésre van szüksége
ma 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!