Hogy csináljátok hogy 5x eszik babátok egy nap? Akkor is adtok neki enni, ha nem kér?
Az én 6 hónapos babám csak 4x eszik egy nap, mert későn kelős típus. Ti hogy csináljátok hogy 5x eszik egy nap? Olvastam olyat is aki leírta a napirendjét és az egyik étkezés után már 2.5 órára volt a következő etetés.
A mi napirendünk kb ilyen.
8 vagy fél 9: tápszer 230 g
fél 12-12 körül: gyümölcs egy egész üveg
4 óra: van amikor tápszer, van amikor főzelék, de csak alma-csirkével mert mást nem eszik meg még egyenlőre
7-fél 8 körül: tápszer 230g
Aztán fürdés és durmol reggelik.
Nem mondható soványnak mert 68 cm és 8300 g.
Valahogy vezessek még be egy étkezést?
eddíg 6szor ettünk,3hete 5ször,ezen a héten pedig 4szer.
Anyatejes és néha kap gyümölcsöt,5hós.
Reggel 7körül kel,este 8kor fekszik.
Ha a babádnak így jó akkor maradj ennél. Csak azért mert más babák többször esznek,neked nem kell bevezetni plusz egy étkezést.
Nálunk a plusz étkezés hajnalban van 6 körül, majd 9 körül reggeli és délben főzi stb.
Szerintem egyáltalán nem rossz így a napirendetek! Én legalábbis nagyon örülnék, ha aludna reggelig! :)
Ne változtass semmit, így tökéletes, átalussza az éjszakát és jó húsban van. Akkor nincs min aggódnod.
Bár az enyém lenne ilyen ügyesen evő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!