22 honapos pizsama es zokni kerdes! Ti hogy csinaljatok?
Figyelt kérdés
Eddig tipegoben aludt a lanyom de mar kinotte a legnagyobb meretet igy vettem neki 2 reszes pizsamat.Ti adtok ala valamit?Az en lanyom surog forog ejszaka hiaba dugnam be a derekat szerintem ki csuszna.Es ti mikortol nem adtok ra zoknit?Mi ugye annelkul alszunk de gyerekeknel mikor veszik le roluk?Ugye ott fazni meg leghamarabb.Igy nem tudom?Halo zsakban alszik mivel nem gyoznem takargatni ahogy o alszik!Mit tanacsoltok?Ti hogy csinaljatok?Koszi a valaszokat!2011. ápr. 5. 10:52
11/12 anonim válasza:
igaz nagyobb a fiam 1 évvel, de pizsiben alszik, zokni nélkül, mert leszedi magáról. kibontottam 2 hálózsákot alul, így a lába kilóg, de a dereka mindig védve van.
12/12 anonim válasza:
tescóban lehet kapni 2 évesre való lábfejes, egyberészes pizsit, mi ilyet vettünk, 21 hónapos most de még bőven jó rá, még nagy is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!