Kisgyerek mellett is nyugodt, kiegyensúlyozott anyukák,
feleségek, hogy csináljátok?
Figyelt kérdés
Tudom, egyszer mindenkinél elszakad a cérna, nincs olyan nő akinél nem. De én annyira ideges vagyok nap mint nap, ingerlékeny. Fel tudok robbanni lányunk egy egy "érdekes" húzása miatt, párom egy rossz szója miatt. Mint egy időzített bomba :( Menzesz előtt ez még megszorozva 2-vel.
Tudtok tanácsot adni, h kiegyensúlyozott, türelmes jó anya, feleség lehessek?
(Más: lehet ennek az idióta viselkedésnek köze pl fogamzásgátlóhoz?)
Simán lehet, hogy rátesz egy lapáttal a fogamzásgátló sajnos. :( Persze ez ilyenkor csak az utolsó csepp a pohárban, mert amúgy is feszültek vagyunk, hiszen olyan korban van a gyerkőcünk, amikor sokat hisztizik. Legalábbis a miénk igen. :(
2011. nov. 14. 12:33
13/16 anonim válasza:
Második vagyok.
A Béres cseppet még terhesen kezdtem el szedni, a védőnő javaslatára, mert sehogyan sem tudtam kikecmeregni a náthából. Nem lett nagyobb az étvágyam sem akkor, sem most.
Az árakról: A Magne B6 Femina 1500 Ft, de 3 havi adag van benne (menzesz előtt 5 napig kell inni). Béres csepp 4 üveg akciósan 3100 Ft, 2 havi adag.
Szerintem amúgy a grépfrút a legdrágább fajlagosan...
2011. nov. 14. 12:36
14/16 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok minden apróságon felhúzom magam csak én nem szedek fogamzásgátlót a magne b6 ot én is kipróbálom
.Nekem 2 gyerekem van 4,5 éves és 2,5 éves és egyre gyakrabban borulok ki mindenen amin nem kéne.Hogy legyen türelmesebb az ember amikor érzi sokszor hogy összecsapnak a feje felett a hullámok...
2011. nov. 14. 12:57
15/16 anonim válasza:
En yadinne-t szedek es sajnos ugyan ez. Feszult, ideges es ingerult vagyok. Nekem annyi a "szerencsem", hogy dolgozom egy irodaba logisztikan es itt kipihenem magam, kicsit masfele terelem el az agyam. De igy is tiszta gaz, hogy otthon turelmetlen es feszult vagyok. :( Most pont beteg a kisfiam es delig en voltam otthon vele aztan a ferjem hazament hozza mert o otthonrol is dolgozhat, en meg eljottem az irodaba. A delelott folyaman legalabb 3-szor robbantam fel igy visszagondolva tiszta aprosagokon. :( Mondtam is magamban, hogy sokkal nagyobb lelkiismeret furdalasom volt, mint amikor a fiam bolcsibe viszem. Ott legalabb jatszik, egyut ebedel a tobbiekkel, jol erzi magat. Nem nezi keserves szemmel az idegbeteg anyjat, ahogy kapkod es elkuldi folyamatosan jatszani mert nem er ra. :( Nagyon gaz. En megfogom probalni a magne B6-ot hatha ez segit. Lehet tenleg a fogamzasgatlo elhagyasa segitene, nem tudom.
2011. nov. 14. 14:05
16/16 anonim válasza:
Én nem szedek fogamzásgátlót és mégis tiszta ideg vagyok mindig. Mindenen fel tudom magam húzni, és sokszor nagyon feszült vagyok. De a Magne B6-ot kipróbálom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!