30-35 feletti Anyukák/Nők/Feleségek! Mire vágytatok, mi adatott meg és mi hiányzik az életetekből?
Figyelt kérdés
Gyerek(ek), szerető férj, karrier, anyagi biztonság...2013. márc. 20. 19:31
1/10 anonim válasza:
Gyerek szerencsére nincs és nem is akarunk. Szerető férj van, karrier is mindkettőnknek és jól is keresünk. Évi 3 külföldi nyaralás, gyönyörű tájak bejárása(Új-Zéland pl.) és még tervezzük a többit :)
2/10 anonim válasza:
Kettő gyerek, ennyit akartam mindig, megkaptam. Anyagi biztonság, olyan munka amit szeretek - megvan.
Közben elváltam, egy olyan társ jó lenne, akivel közösen oldanánk meg a problémákat. De a jelölttel már alakulóban...
3/10 anonim válasza:
35 feletti anyuka vagyok. Egy gyönyörű lánygyermek (többet nem tervezünk), férj, testvér, család, szép ház, autó, jó munka, barátok... Ezek voltak a tervek, és hálistennek teljesültek is. :) Most nem hiányzik semmi.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Jó olvasni, hogy teljesült az, amire vágytatok:-)
2013. márc. 20. 19:50
5/10 A kérdező kommentje:
Azért még írjatok, kíváncsi vagyok....:-)
2013. márc. 20. 19:56
6/10 anonim válasza:
Nekem sajnos rossz természetem van, vágyom valamire megkapom, és rá nem sokkal már másra vágyom.
7/10 anonim válasza:
Én 1 lánygyereket mindenképpen akartam (39vagyok),ő már kiskamasz és most már a karrier nagyon fontos,abban akarok egyre többet és többet.Ha így megy továbbra is,ahogy most,elégedett leszek.
8/10 anonim válasza:
Egy jó kapcsolatra és gyerekre vágytam, valamint egy házra, ez megadatott.
Van egy kislányunk, párom, munkám, amit szeretek, barátaim, házunk.
Ami hiányzik: mivel viszonylag későn szültem, valószínűleg egyke lesz a lánykánk. Bár 10 év együttlét után született a kislányunk, a nyaralás valahogy kimaradt, az is hiányzik.
9/10 anonim válasza:
Nagyon szerettem volna egy kislányt, ennek ellenére 2 fiam született. De most már elégedett vagyok ezzel is, mert a kicsi szuper lett, kárpótol bőven;) Jó munkám van, de szeretnék nagyon egy vállalkozást, amiben azzal foglalkozhatom, amiben kiteljesedhetek, sikerélményem lehet. És szerettem volna mindig egy igazi nagymamát a gyermekeimnek, de sajnos anyukámat nem igazán érdeklik az unokái, csak messziről szereti őket csodálni, anyósom pedig nem él. A többi, amire vágytam, megadatott: szuper férj aki imád, szép ház, autó, jó munkahely és aránylag jó fizetés, gyönyörű gyerekek, barátok, egészség. Meg amúgy is, örüljünk annak ami van, és ne azon keseregjünk, ami nincs;)
10/10 anonim válasza:
Megértő, türelmes, szerelmes férj, 3 gyermek.Ez eddig sikerült is. Csak a legkisebb fiam beteg ami ugye nem lett betervezve. Így innen minden más álom törölve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!