Feleségek! Meg tudnátok bocsájtani ha a férjetek házasságon kívül összehozott volna egy gyermeket a szeretőjétől?
Én nem tudnám megbocsájtani, nem a gyerekért, hiszen semmiről nem tehet (viszont lesz egy szar élete...) hanem hogy megcsalt.
Én elküldeném, akárhogy fáj is.
Egyesknél a pénz sokat számít, de én nem tudnék így élni, akkor inkább kaparnék egy, kettő ezért kell egy nőnek mindig kicsit függetlennek és erősnek lenni hogy egy ilyen helyzetben a pénz okozta kényszerűségből ne kelljen benne maradnia és legyen esélye egy normális(abb) életre.
Ezt nem.
Nem csaltak még meg (szerintem:)). Lehet következő percben már pakolnék, lehet túl tudnék rajta lépni mindent összegezve. Nem tudom.
Az viszont biztos, hogy folyamatos, ilyen mértékű hazugságban élést nem tudnék megbocsátani. Ehhez nagyon nagy mértékű függés kellene hogy vele maradjak, pl. egy beteg gyerek aki mellett folyamatosan ott kell legyek és tényleg nincs más választásom.
Megbocsájtani nem tudnék.
Ismerek ilyen szitut ott annyi a helyzet hogy a csak tudta hogy van valakije a férjének és ott is született gyerek.Ő megbocsájtott és hol itt alszik a pasi hol ott,kettős életet él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!