Feleségek! Meg tudnátok bocsájtani ha a férjetek házasságon kívül összehozott volna egy gyermeket a szeretőjétől?
Figyelt kérdés
Nem velem történik, hanem baráti körben. De annyira kíváncsi vagyok feleségek véleményére! A szitu: pasi: vonzó 40-es, szeretője 27 éves, feleség szintén 40-es a házasságuk ha jól tudom 12-15 éve tart, 2 gyermekük van. Most borult a bili, eddig a pasi valahogy el tudta hallgattatni a szeretőjét (gyanítom a megfelelő összeggel) a közös gyermek most másfél éves. Én totál ki vagyok akadva ezen, soha nem tudnám megbocsájtani ha az én férjem ilyet tenne. Ám a feleség hezitál mert anyagilag iszonyúan függ a férjétől, és bár ezt nem mondja de szerintem féltékeny is a fiatal szeretőre és ezért nem szeretné tálcán átadni a férjét. Vélemények?2013. jan. 24. 12:52
41/44 anonim válasza:
Ha a férjemtől függenék teljesen anyagilag és két kiskorú gyerekem lenne, a férjem nem akarna válni, akkor bizony JUT IS MARAD IS elvet vallva befognám a számat és tűrnék.
42/44 anonim válasza:
A 2.-hoz csatlakozom.
Szeretői és/vagy barátnői, és bármilyen emberi oldalról is ugyanez a baj.
43/44 anonim válasza:
10: Kettős életnek azt nevezik, amikor hazug látszatot tart fenn egy bizonyos kör számára valaki, és van egy másik élete, ahol szintén hazudik, és nincs átjárás a 2 közeg információi között.
Ez, amit írsz, már pont nem kettős élet.:)
Mert itt már napvilágra került minden.
44/44 anonim válasza:
Most azt mondanám, nem, de lehet,hogy idővel ,meg tudnám emészteni a dolgot.
Feltéve, ha úgy áll hozzá a férjem, a volt szerető...
A gyerekre nem haragudnék,ő nem tehet róla de szívesen se látnám a házunkban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!