Feleségek! Meg tudnátok bocsájtani ha a férjetek
házasságon kívül összehozott volna egy gyermeket a
szeretőjétől?
Ebben a szitúációban a pénztől való függés lesz a mérvadó.Gondolom ha nem lenne anyagi függősége a férjétől már nam tűrné a nyilvános megalázást,csendben is lerendezhették volna a dolgot.
2013. jan. 24. 13:20
Az, hogy valaki nem hagyja el a férjét és az, hogy megbocsát az nem ugyan az.
Ahogy magamat ismerem, kisebb dolgokból is nagyobb botrányt csináltam, nemhogy ilyenből...
Nekem gondolkoznom sem kéne ezen, önként távozna hátrahagyva minden vagyonát. Kb arra lenne ideje, hogy becsukja maga mögött futtában az ajtót. Még jó, hogy a férjem elég jól ismer...
2013. jan. 24. 13:26
Határozottan nem. Még akkor sem, ha anygalialg függnék a éfrjemtől...ez már sok(k).
2013. jan. 24. 13:29
14/44 A kérdező kommentje:
13:26 :-) Én is pont ez a temperamentum vagyok!
Ám a feleségnek nincs hová menni. Házassági szerződéssel a férj nevén minden, a feleség kb. a ruháit hozta annak idején a házasságba és azóta sem dolgozik. Kertes házuk van hitel nélkül, autók, luxus életvitel, nyaralások, a feleségnek eddig annyi dolga volt, hogy körmöshöz, fodrászhoz, fitness terembe stb. járjon. Életképtelen! Ez itt a probléma.
Ha képes volt évekig hazudni, én elgondolkoznék azon, vajon szeretett-e igazán. Mert ha így lett volna, a lelkiismerete elmondatta volna vele. Én nem tudnék megbocsátani. (Bár mondom ezt így, hogy még nem voltam ilyen helyzetben. De ki tudja ezt mondanám-e akkor is, ha megtörténne velem) Az anyagiak miatt viszont biztos, hogy nem maradnék vele, megoldanám valahogy!
2013. jan. 24. 13:35
én nem tudnám megbocsájtani a hűtlenségét,a gyermek semmiről nem tehet.De egy gerinctelen emberrel éltem,és nagyon átkellene gondolnom hogy van e még közös jővőnk,de ennyi hazugság után nem hinném.
2013. jan. 24. 13:40
Nem tudnám megbocsátani.
De nem is lennék kitartott. Pont ezért, mert most aztán gondolkozhat mitévő legyen.
2013. jan. 24. 13:42
Valamit valamiért. Könnyű életet adott neki a férj, hát most csukja be a szemét, és tűrjön. Mást úgysem tud csinálni.
2013. jan. 24. 13:47
ez a sztori engem nagyon elgondolkodtat. én szívből sajnálom hogy ezt mondom de mégis milyen feleség az amelyik mellett lazán lebabáznak a férj a szeretőjével???? ez a feleség meg fog neki bocsájtani, de nem azért mert szereti hanem azért mert a jólét kell neki. az ilyen nő meg is érdemli azt ami történt vele, bár hogy őszinte legyek azon sem lepődnék meg ha a férj kitessékelné őt és a szeretővel kezdene új életet. órdít erről a házasságról hogy nem volt olyan amilyennek a nagykönyvben meg van írva. magamból indulok ki. én szeretem a páromat, és nemhogy egy plusz gyerek de még egy kapcsolat is tuti feltűnne nekem, ordít erről hogy a feleség egy cseppet sem foglalkozott a férjével.
2013. jan. 24. 14:12
20/44 A kérdező kommentje:
14:12 Igen ez tényleg nagyon furcsa. Nem észrevenni kb. 2,5 évig, hogy mi zajlik a háttérben?! Elég érdekes.
Az, hogy valaki ennyire életképtelen, az meg valamilyen szinten meg is érdemli...
Kapcsolódó kérdések: