Ti otthon mibe vagytok feleségek? Próbáltok az uratoknak tetszeni vagy macinaci? Otthoka? Felsö nacival? Stb?
Általában egy melegítő nadrágban és egy felsőben vagyok. Egyik sem bő, trottyos, hanem hozzám tapadó.
Ha nem tetszek neki így járt :)
En elõször magamnak akarok tetszeni, hogy jól érezzem magamat a bõrömben, mert igy tudom, hogy neki is tetszem.
Tehát nem vagyok macinaciban, de kis estélyiben sem. Itthoni ruhában vagyok, az lehet farmer felsõvel, stb. lényeg, hogy kényelmesen tudjak lenni az itthoni ruháimban, de nem lóg rajtam semmi sem.
Doha nem vagyok elnyűtt, elhordott ruhában itthon. Mindig normálisan, az időjárásnak megfelelően öltözöm. Nem csak a férjem kedvéért, hanem önmagamért is. Ha traca lennék, akkor az idegenek előtt is szégyelném magamat.
A házimunkához mindig kötényt kötök, így főzés vagy takarítás közben sem koszolódik a ruhám.
Aki nem ad magára, az ne csodálkozzon, ha a férje idővel más nők után néz!
legging es hosszu ujas polo rajta kis rovid ruha vagy hosszu pulover.
Melegitot csak sportsuliban hordok.otthon midig a tavalyi nyari darabokat hordom el.
Farmerben sosem vagyok itthon...lso cicanacival, vagy hosszabb felso harisnyaval, a melegitonadragom sem macinaci.
Nyaron "otthonkaban" pantos nyari ruha, vagy meztelenul is gyakran vagyunk, de mi csak ketten elunk egyelore. De altalaban bugyi plusz triko.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!