Ti otthon mibe vagytok feleségek? Próbáltok az uratoknak tetszeni vagy macinaci? Otthoka? Felsö nacival? Stb?
cicanadrág, blúz, nem valami elegáns, de nem is sportos póló, hanem mintás blúzok általában, amint már nem hordok, mert meguntam, de baja nincs. Rajta egy szvetter, kardigán, ez is totál jól néz ki, csak meguntam, vagy ilyesmi. Ezt pl, ami most van rajta, múltkor picit összehajfestékezte a tarkómnál a fodrász, nem látszik, de csak nem veszem fel máshova.
Amúgy szerintem fontos, hogy itthon is kinézzünk valahogy, sosem lennék itthon kinyúl, bő macinadrágban, sportos pólóban meg felsőben, az tuti.
Nyáron shortban és topban,télen tréningruhában.(Nem szakadt,vagy semmi ilyesmi.)
OFF:láttam a lepontozásokat,csak nem értem.Szerintem tök egyéni dolog ki-miben van otthon.Akinek az alapöltözete kosztum,otthon LEHET,HOGY farmerban van.Nekem a farmer a mindennapi öltözetem,ezért nem vagyok itthon abban.De mindenki másmilyen.8 hónapos örökmozgóval GYED-en vagyok,nem fogok a jó kis farmereimben csúszni-mászni a földön.Nem hinném,hogy ettől igénytelen lennék.Szóval kár a lepontozás,nem vagyunk egyformák.
Pamut szabadidőruha, olyan ami rám tapad (csinosított) hozzá való pulcsival vagy pólóval, leggings hosszított felsővel vagy pólóval.
Nyáron pedig overal, rövid nadrág trikóval, ruha.
Amúgy nem csak a férjem miatt öltözködöm normálisan otthon, hanem magam miatt is. Fel nem tudnák venni egy elnyűtt, pecsétes rucit.
még nem a férjem, de szoktam uramnak szólítani :)
nos, egy melegítőben vagyok itthon, ami kényelmes, és nem baj, ha főzés közben ráfröccsen valami. persze ki szoktam mosni :) ő is hasonló szerkóban nyomja a kis családi fészkünk falai között. ha úgy hozza a hangulat, akkor úgyis hamar lekerül rólunk ;)
Nem vagyok feleség és sosem lesz uram :)
Viszont a páromnak/kedvesemnek/élettársamnak/gyermekeim apjának természetesen szeretek tetszeni, de elsősorban magamnak.
Itthon a kényelem az elsődleges, na de csakis akkor, ha nőnek is látszom mellette. Melegítőnadrágot és leggings-t hordok itthonra, előbbi is szűk szabású, fenékre tapadós, nem az a tipikus macinaci. Párom imádja, főleg amikor pakolok be a mosogatógépbe :)
A felsőim olyanok, amiket valaha utcára hordtam, csak meguntam, de csinos, nőies darabok. Cicanacihoz pedig hosszú felsőt, tunikát, kötött ruhát veszek fel.
Bő cuccokat, pasipólót, szakadt, foltos ruhát itthonra sem veszek fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!