Most mit tegyek?

Figyelt kérdés
Lassan két éve együtt vagyunk párommal, nem vagyunk már gyerekek. Mindketten dolgozunk, fix keresettel rendelkezünk közös életcélunk van. Ő a nagy Ő. Legalábbis úgy érzem. Párom már szeretne összeköltözni velem, de én rettenetesen félek. A félelmem "forrása" szerelmem idős nagymamája, aki bár most örül, hogy nem lenne egyedül amíg párom dolgozik, de én borzasztóan tartok tőle. Tudom milyenek a nagymamák. Az enyém is mindig mondogatja hogy mennyire örülne ha komolyabbra fordulna a párommal a kapcsolatunk hiszen már itt az ideje. (Nem most ismertük meg egymást, együtt nőttünk fel, barátságból - szinte testvéri kapcsolatból- lett szerelem.) Viszont a hátam mögött a saját mamám is erkölcstelennek és egyéb jelzőkkel illet. Nem szeretném ha párom mamája is így vélekedne rólam, a "betolakodóról".Voltatok már hasonló helyzetben? Hogy jutottatok túl rajta?

2013. márc. 3. 19:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy már gyerek, akkor ne aszerint dönts igen komoly kérdésekben, hogy vajon mit gondolhat ez vagy az.
2013. márc. 3. 19:34
 2/8 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy úgy kellene tennem. De nem szeretnék befurakodni a mamája életébe. Hiszen neki több joga van mint nekem.
2013. márc. 3. 19:43
 3/8 anonim ***** válasza:

Odaköltöznétek a nagymamához?

Ha jót akarsz magadnak akkor ne menj bele!

Keressetek más megoldást!

2013. márc. 3. 19:50
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem hagyhatjuk magára. Hiszen idős és beteg is. Nem is hall jól. A falu szélén lakunk, nem biztos hogy a legjobb ötlet lenne magára hagyni. (Már csak a biztonsági okokból sem) A család másik fele már Pesten lakik, az após jelölt pedig külföldön dolgozik ritkán jár haza.
2013. márc. 3. 19:54
 5/8 anonim ***** válasza:

Akkor keressetek a közelében egy albérletet, vagy ha jobban álltok, akkor eladó házat.

Attól hogy nem hall jól még nem igényel állandó felügyeletet.

Én továbbra is azt mondom, hogy ne költözzetek oda!

2013. márc. 3. 20:08
 6/8 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy kedves válaszoló, de sajnos ez egy falu, ahol ha van is ház azt az önkormányzat a kisebbségnek veszi meg.
2013. márc. 3. 20:20
 7/8 Vicky28 válasza:
Ha attól félsz, hogy az anyósod betolakodónak vél majd, és nem akarod ott hagyni, akkor ülj le vele beszélgetni, és kérdezd meg mit gondol a költözésről.
2013. márc. 21. 08:28
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Azóta már "megoldódtak" a dolgok, menyasszony lettem :)) Majd a nyáron költözünk össze.
2013. márc. 24. 14:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!