Most mit tegyek?
Figyelt kérdés
Lassan két éve együtt vagyunk párommal, nem vagyunk már gyerekek. Mindketten dolgozunk, fix keresettel rendelkezünk közös életcélunk van. Ő a nagy Ő. Legalábbis úgy érzem. Párom már szeretne összeköltözni velem, de én rettenetesen félek. A félelmem "forrása" szerelmem idős nagymamája, aki bár most örül, hogy nem lenne egyedül amíg párom dolgozik, de én borzasztóan tartok tőle. Tudom milyenek a nagymamák. Az enyém is mindig mondogatja hogy mennyire örülne ha komolyabbra fordulna a párommal a kapcsolatunk hiszen már itt az ideje. (Nem most ismertük meg egymást, együtt nőttünk fel, barátságból - szinte testvéri kapcsolatból- lett szerelem.) Viszont a hátam mögött a saját mamám is erkölcstelennek és egyéb jelzőkkel illet. Nem szeretném ha párom mamája is így vélekedne rólam, a "betolakodóról".Voltatok már hasonló helyzetben? Hogy jutottatok túl rajta?2013. márc. 3. 19:30
1/8 anonim válasza:
Ha nem vagy már gyerek, akkor ne aszerint dönts igen komoly kérdésekben, hogy vajon mit gondolhat ez vagy az.
2/8 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy úgy kellene tennem. De nem szeretnék befurakodni a mamája életébe. Hiszen neki több joga van mint nekem.
2013. márc. 3. 19:43
3/8 anonim válasza:
Odaköltöznétek a nagymamához?
Ha jót akarsz magadnak akkor ne menj bele!
Keressetek más megoldást!
4/8 A kérdező kommentje:
Nem hagyhatjuk magára. Hiszen idős és beteg is. Nem is hall jól. A falu szélén lakunk, nem biztos hogy a legjobb ötlet lenne magára hagyni. (Már csak a biztonsági okokból sem) A család másik fele már Pesten lakik, az após jelölt pedig külföldön dolgozik ritkán jár haza.
2013. márc. 3. 19:54
5/8 anonim válasza:
Akkor keressetek a közelében egy albérletet, vagy ha jobban álltok, akkor eladó házat.
Attól hogy nem hall jól még nem igényel állandó felügyeletet.
Én továbbra is azt mondom, hogy ne költözzetek oda!
6/8 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy kedves válaszoló, de sajnos ez egy falu, ahol ha van is ház azt az önkormányzat a kisebbségnek veszi meg.
2013. márc. 3. 20:20
7/8 Vicky28 válasza:
Ha attól félsz, hogy az anyósod betolakodónak vél majd, és nem akarod ott hagyni, akkor ülj le vele beszélgetni, és kérdezd meg mit gondol a költözésről.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Azóta már "megoldódtak" a dolgok, menyasszony lettem :)) Majd a nyáron költözünk össze.
2013. márc. 24. 14:20
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!