Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apu új párja miért lehet...

Apu új párja miért lehet ilyen ellenséges?

Figyelt kérdés

Apu már kicsit több mint két éve van együtt az új párjával, aki hát egy kicsit se kedvel minket. A mi alatt, a gyerekeimet és magamat értem.Az egész valahogy kezdődött azzal, hogy miután apuhoz költözött mi ne nagyon menjünk át,mert fáradt. Ez teljesen érthető is volt, ezen nem problémázott senki.Hivtuk mi őket. Vagyis ő nem jött soha, de többször nem annyira tetszett neki, hogy apu igen. Van, hogy üzenetet ír nekem, hogy ne hívjam át aput. De úgy hogy tudja hogy már mondjuk eltelt 2-3 hét is, hogy nem találkoztunk.

Apu nem tud ezekről, én nem mondtam el neki. Szereti a párját ez biztos.

Viszont nem fér a fejembe, hogy a párja miért ilyen ellenséges velünk.

tegnap 13:45
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
88%
Hát én apum volt párja is utálkodott velünk, ki is dobta amint beszámoltam neki róla. Nem ez volt a célom, de ne tiltsa már az apámat tőlünk...azóta van egy jófej barátnője. Miért nem mondod el apukádnak? Biztosan hiányoztok neki de ilyen nincs hogy tiltsa .rendben van hogy szereti lehet kompromisszumokat is kötni. Például a nő nemmegy csak apuddal találkoztok. De nehogy már egy számodra idegen nő megtiltsa mert féltékeny a párja gyerekére ...
tegnap 13:51
 2/19 anonim ***** válasza:
38%

Fogják magad és a gyerekeket plusz egy idegesítő gyermekjátékok, ami zenél, oszt menj el minden vasárnap hozzuk.

Kicsoda, hogy eltiltson titeket? Egyenlőre ti vagytok a családja, és nem ő, szerelmet apád talál újat, de gyereket nem fog egyhamar, unokát meg pláne. Én a helyedben szólnék apukádnak, és megmutatnám az üzeneteket, csak, hogy tudjon mindenről. Lehet nem tudja, hogy kivel osztozik meg egy fedél alatt, és joga van tudni, hogy egy hárpia a nő.

tegnap 14:12
 3/19 anonim ***** válasza:
18%
Ha dolgozik, akkor érthető, hogy szeretne otthon pihenni a párjával. Felnőttként amugy nem kell 2 hetente a szülőkkel találkozni.
tegnap 14:15
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha alapvetően jó a kapcsolatom a szülőmmel, biztosan elmondanám neki. Na nem köcsög stílusban, utálkozva, hanem normálisan, hogy tudjon ezekről. Ha én és a gyerekem zavarjuk az új párját, akkor megoldható, hogy ne náluk találkozzunk, hanem a szülő jöjjön át. Ezekről szerintem tudnia kell, mert a hátad mögött a nő is simán beállíthat majd idővel téged úgy, hogy te nem kerested az apukádat. Az más kérdés, hogy eredetileg ő kért meg titokban, hogy ne hívd át.
tegnap 14:23
 5/19 A kérdező kommentje:

Írtam, hogy érthető volt, hogy dolgozik és fáradt.

De mondjuk eltelt 3 hét mert nekünk vagy akár nekik is volt program hétvégén és nem találkoztunk. Majd már hét elején írt, hogy ne hívjam aput. Azért ez nonszensz.

Attól mert felnőtt vagyok miért ne találkozhatnánk havi egyeszer a szüleimmel? És a gyerekek is igénylik a nagypapájukat. Ahogy apunak is csak mi vagyunk és ő is hianyol minket.

Ezért se értem, hogy a párja miért ilyen.

tegnap 14:26
 6/19 A kérdező kommentje:
Nem akartam be kavarni, azért se szóltam apunak ezek miatt. De most pl jön a nyár. Évek óta nem volt apu sehol nyaralni. Nagyon szívesen elhívnánk és állnánk. De hogy? A párja biztosan nem jönne. Ahhoz mit szólna ha apu igen?!
tegnap 14:28
 7/19 anonim ***** válasza:
93%

"Majd már hét elején írt, hogy ne hívjam aput. Azért ez nonszensz."

Kati, ne haragudj, de majd én eldontom, hogy mikor hívom apámat. Ez a téma részemről lezarva, ha neked problémád van ezzel, akkor hármasban, tehát te, apu meg én fogjuk megbeszelni. És ennyi, hívod apádat, amikor akarod és ha tovább próbálkozik, akkor megkered apadat, hogy beszéljetek hármasban.

tegnap 14:50
 8/19 anonim ***** válasza:
9%
Amúgy volt már egy ugyanilyen kerdes. Ott apu meg q felnőtt gyerek nagyon közel laktak egymáshoz és a feleséget az zavarta, hogy napi kapcsolatban voltak. Naponta ment át a gyerek az unokákkal, vagy hívta át az apjat valamiért.
tegnap 14:52
 9/19 anonim ***** válasza:
87%
Én kicsit szemét lennék, csinálnék egy képernyő fotót és elküldeném apukádnak. Úgy, hogy megkérdezném, hogy minden rendben van-e mert aggódsz miatta, hogy valami baj mert a Kati/Gizi vagy tudom is én írt, hogy ne hívjalak. És elküldöd
tegnap 14:54
 10/19 anonim ***** válasza:
6%
Hát 9, ez konkrétan ugyanarra q szintre való lesullyedes, nem kellene.
tegnap 14:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!