Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anya iker volt nekem is...

Anya iker volt nekem is ikreim lesznek?

Figyelt kérdés
Hany generaciora nyulik ez vissza. Illetve hany generaciora oroklodik. Ha anya iker volt akkor az en gyerekemnek lesznek ikrei?
tegnap 20:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
92%
Hát ezt senki sem tudja előre megmondani. Tény, hogy ahol vannak ikrek, ott nagyobbak az esélyek. Nálunk visszamenőleg kb. 150 évre egyáltalán nem születtek ikrek (azelőttről nem tudok) és a mai napig sem. Én most várom az első babát, nem bántam volna, ha ikreket szülök, de nem jött össze.
tegnap 20:43
 2/13 anonim ***** válasza:
89%
Nem feltétlen.
tegnap 20:43
 3/13 anonim ***** válasza:
63%

Nem tudom, ez mennyire igaz, de én azt olvastam valahol, hogy az ikerszülés egy generációt "ugrik", vagyis akkor van rá nagyobb esély, ha a nagyszüleid voltak ikrek.

Nálunk ez be is jött, nagyapámnak ikertestvére volt, húgomnak ikergyerekei.

tegnap 20:47
 4/13 anonim ***** válasza:
69%
Nem lesznek ikreid :) majd a te gyermekednek lesz rá nagyobb esélye hogy ikrei legyenek :)
tegnap 21:02
 5/13 anonim ***** válasza:
54%
Én is úgy hallottam, hogy minden második generációban várható nagyobb eséllyel megint ikerpár.
tegnap 21:41
 6/13 anonim ***** válasza:
73%
Ismerős csajszinak ikrei lettek, felfelé viszont csak a dédnagymamájának voltak ikrei.
tegnap 21:44
 7/13 Sephoris válasza:
68%
Ikerfiaim vannak, a férjemnél apai nagyapa testvéreinél voltak ikerpárok több is, nekem az anyai nagyapám testvéreinél voltak ikrek. Ha így nézzük mindkettőnknél nagyapai ág, tehát ugrott egy generációt.
tegnap 21:44
 8/13 anonim ***** válasza:
84%

Dédimnek voltak ikrei, és az egyik unokájának lettek. A mi generációnkban meg senkinek.

Akkor most majd várjuk ☺️

tegnap 21:47
 9/13 anonim ***** válasza:
77%
Ezek csak esélyek, nincs semmi kőbe vésve. :)
tegnap 21:56
 10/13 anonim ***** válasza:
90%
Viszont az egypeteju ikerseg kvazi egy mutacio. Barmikor barkinel megtortenhet, nem orokletes.
tegnap 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!