Mennyi az esélye, hogy ikreim lesznek?
Egyik gyerekemnél már menzesz napján virított a csík, a másiknál még utána egy héttel is halvány volt, pedig 2 naponta teszteltem. Korán elmentem UH-ra, egyik sem volt iker, és szépen kapaszkodtak.
A hasad pedig még csak a puffadástól lehet nagyobb, akkor is ha hármasikreid is lenénnek :)
Akkor nagyobb az esélye ikreknek, ha van a családban, már "öreg" vagy, vagy ez az első hónap a tabletta után vagy valami stimulációs hormonkezelésen estél át, de ezeknek utána tudsz olvasni pontosabban, ha érdekelnek a százalékok.
Az hogy hamarabb kimutatta a teszt nem jelent semmit. Nekem is elég hamar és egyérelműen pozitív tesztem lett mégis egy baba van.
Az meg nem létezik hogy nő a hasad, csak puffadtsz egyszerűen mint ilyenkor a legtöbben.
22 hetes vagyok de még mindig nem egyértelmű a hasam alapján hogy babát várok, csak mintha jól laktam volna. Szóval a has növekedés később fog lenni majd a 12dik hét utan szépen lassan. (Mindenkinél más ugye hogy mikor kezd el) de most még biztos nem.
Nekem is nagyon erős pozitív lett két teszt is az elmaradás utáni napon, és a mellem is hamar elkezdett nőni, 12. hétre új méretű melltartót kellett venni, mégis egy babám van.
Amit most látsz, mint hasnövekedés, az még tényleg csak a puffadás, nálam a 13. hétre elmúlt, most a 16. hét környékén kezd látszani, hogy "mintha lenne valami", de még mindig tudnám arra fogni én is, hogy csak jól bekajáltam.
Úgy tudom, - bár lehet rosszul - hogy ikrekre talán nagyobb az esély, ha anyai ágon volt a családban ikerpár, de nyilván úgy sem 100%.
Minden nyolcvanadik terhességre esik egy ikerterhesség.
Ha voltak anyai ágon ikrek, akkor kicsit nagyobb esélyed van.
A korai pozitív teszt semmit nem jelent. A kislányomnál a nemvárt előtt 2 nappal kifejezettebb pozitív tesztem volt, mint az ikreimmel ugyanekkor.
A hasam meg tök lapos volt a 12. hétig ikerterhesen. Valami oknál fogva nem puffadtam annyira, mint az egy babás terhességnél, amikor is már a 8. héten kis pocim volt.
Mindenesetre kívánom, hogy sikerüljön úgy, ahogyan szeretnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!