Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apu új párja miért lehet...

Apu új párja miért lehet ilyen ellenséges?

Figyelt kérdés

Apu már kicsit több mint két éve van együtt az új párjával, aki hát egy kicsit se kedvel minket. A mi alatt, a gyerekeimet és magamat értem.Az egész valahogy kezdődött azzal, hogy miután apuhoz költözött mi ne nagyon menjünk át,mert fáradt. Ez teljesen érthető is volt, ezen nem problémázott senki.Hivtuk mi őket. Vagyis ő nem jött soha, de többször nem annyira tetszett neki, hogy apu igen. Van, hogy üzenetet ír nekem, hogy ne hívjam át aput. De úgy hogy tudja hogy már mondjuk eltelt 2-3 hét is, hogy nem találkoztunk.

Apu nem tud ezekről, én nem mondtam el neki. Szereti a párját ez biztos.

Viszont nem fér a fejembe, hogy a párja miért ilyen ellenséges velünk.

tegnap 13:45
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Szemétkedni nem akarok meg semmi ilyesmi.

Csak nem értem hogy miért csinálja ezt.Ahogy jelezte azt hogy fáradt teljesen figyelembe vettük a kérését. De ha apu párja és vele tervez akkor miért húzza ki magát mindenből.

tegnap 15:01
 12/29 anonim ***** válasza:
79%
Mert apád érdekli, nem te meg a gyerekeid. Nem mindenki érzi csaladtagnak a másik fél gyerekét/szüleit/rokonait. Nincs ezzel baj. Azzal már igen, ha tiltani akar valamit, ami nem rá tartozik. Továbbra is azt javaslom, amit leirtam a 7. kommentben
tegnap 15:04
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
#10 szerintem nem ugyanaz a szint, ha üzenetbe leírta, akkor vállalja is. Az, hogy egy harmadik fél bunkó, és erre felhívom a másik fél figyelmét, nem az én bunkóságom.
tegnap 15:07
 14/29 anonim ***** válasza:
43%
#12 de van ezzel baj. Vagy elfogadja, hogy a párjának van gyereke s unokái, vagy keres magának olyant, akinek nincs. Senkinek nincs joga elválasztani a gyereket a szülőtől, akkor se, ha a gyerek már rég felnőtt. Ha nem akar q család része lenni, nem muszáj, de könyörgöm, a párját akit állítólag szeret ne fossza meg a saját gyerekétől. Milyen ez már? Én már rég kitúrtam volna apám mellől, az fix.
tegnap 15:11
 15/29 anonim ***** válasza:
91%
#12 a 7-es kommenttel abszolút egyetértek, szerintem is így kell lereagálni, de az nem mentség, hogy nem érzi a párja gyerekeit, unokáit családtagnak. Mármint tök oké, ha valaki nem akar a másik gyerekeivel foglalkozni, de akkor keressen olyat, akinek nincsen. Nem kötelező olyannal összejönni, akinek gyereke van, pláne ha tudja az illető, hogy nem akar a családtól semmit. Így meg csak a feszültség meg a dráma lesz, teljesen feleslegesen.
tegnap 15:16
 16/29 anonim ***** válasza:
66%

14

Csak azt lehet elszakitani, aki azt hagyja. Tudod ha azt írja a kérdező hogy "már mondjuk eltelt 2-3 hét is, hogy nem találkoztunk." , akkor az apja se kereste 2-3 hétig.

tegnap 16:00
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

15

Neked is, mint fentebb: az apa se nagyon akarja q gyerekével a kapcsolatot tartani. Ha nem így lenne, ő hívná, vagy menne hozzá.

tegnap 16:01
 18/29 anonim ***** válasza:
35%

Nem tudom, de nekem egy ilyen üzenet azonnal beindítaná a vészcsengőt, hogy apunak valami baja van, és előlem el akarja titkolni.

Tuti, hogy egy ilyen üzenet után, rátenyerelnék a telefonra, vagy odarohannék, ha nincs messze, és kiszedném belőlük, hogy nem beteg-e apukám.

tegnap 16:07
 19/29 anonim ***** válasza:
60%

Nyilván nem érdekled se te, se a gyerekeid, amihez joga van. Csak éppen akkor nem kellett volna gyerekes férfival kezdenie, mert egy szülőnek a gyereke haláláig a gyereke marad, az meg enyhén szólva nonszensz, hogy ő kerül újonnan egy családba, de nekiáll rendezkedni meg eldönteni, kit tekint családtagnak meg kit nem. Eleve gusztustalan, hogy a durcikázásával ultimátumot ad apukádnak, akinek minden alkalommal választania kell közted és közte, de hogy még meg is szabná, hogy hányszor találkozhattok, az azért tényleg mindennek a teteje.

Én az első ilyen duma után leszögeztem volna a nőnek, hogy azt én döntöm el, hányszor hívom meg apukámat a saját otthonomba, neki ebbe nulla beleszólása van. Ha még egyszer mer ilyennel próbálkozni, akkor meg elmondanám apukámnak. Ez nem szarkeverés, hanem a tények feltárása.

ma 04:53
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Abban mi a szenétkedés, ha felnyitod apád szemét? Lehet hogy a drága barátnő úgy adja neki elő, hogy te nem keresed. Ezt mindenképp beszéld meg apáddal,csakhogy ő is meg te is tisztán lássatok. Lehet apád nem is tud semmiről, és azért nem keres mert neheztel rád, hogy nem keresed.
ma 08:14
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!