Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit akar ez a nő apámtól?

Mit akar ez a nő apámtól?

Figyelt kérdés

Röviden a sztori: apám elvált anyámtól megcsalás miatt (mint kiderült anyám is csalta apámat, meg apám is anyámat.. szép család na mindegy)

Apum idén 50 éves. Jól néz ki, egy 10est letagadhat, értelmes embernek tartom. Egyszerű munkásember tisztességes, de nem egy hűdenagy fizetéssel.

Lassan 2 éve együtt van egy 26-7 éves csajjal. A csajnak, saját vállakozása van (családi vállalkozás) amit ő szuperül felfejlesztett és sokat dolgozik. Kb 5x annyit keres mint apukám, van saját lakása, autója, mindene megvan. Nem kér semmit apámtól, sőt elég sokat utazgatnak akit szerintem nagy részben a csaj fizet mert nem hiszem hogy apum ezt bírná finanszírozni. Tehát summa summárom, nem gondolom aranyásónak, de nem tudom elképzelni mit akar egy ilyen csaj egy nála majd 25 évvel idősebb férfitől

ma 16:12
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogod elhinni: szerintem egyszerűen SZERETI apádat :)
ma 16:15
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Szereti, jól érzi magát vele. Fura, mi?
ma 16:16
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Bakker szereti

Miért olyan nehéz ezt felfogni?

ma 16:21
 4/17 anonim ***** válasza:
32%
Hát, örülnék, hogy nem apámból lett egy sugar daddy.
ma 16:22
 5/17 anonim ***** válasza:
56%
Apakomplexusa van a csajnak. 🤷‍♀️
ma 16:41
 6/17 anonim ***** válasza:
45%
Félted az örökséged?
ma 16:42
 7/17 anonim ***** válasza:
17%
Ha fiú vagy buksz rá te is tuti😏
ma 16:54
 8/17 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem is apakomplexusa van a csajnak, ettől függetlenül szeretheti is apádat.
ma 16:55
 9/17 anonim ***** válasza:
82%
Örülj neki hogy szereti az apádat.
ma 17:13
 10/17 A kérdező kommentje:
Lány vagyok tehát nem bukok a csajra. Örülök ha tényleg szereti csak fura és nem tudom elképzelni 10-15 év múlva a helyzetet
ma 17:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!