Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt az a mondás, amit...

Mi volt az a mondás, amit valamelyik rokonod, barátod vagy ismerősöd úgy használ vagy használt, mint egy közmondást, de senki mástól nem hallottad még?

Figyelt kérdés

tegnap 22:39
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Akkora vagy, mint a Jarmi kutyája.(Vékony kisgyerek voltam, és amikor valahol mérlegre álltam, ez volt a reakció)
tegnap 22:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Öreganyád térdkalácsa - apám mondta, mikor valamivel nem egyezett, mikor valamit mondtam vagy csináltam, ami nem tetszett neki.
ma 00:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Mondjuk ez nem közmondásként hangzik, de fura, és mástól sosem hallottam. Az előző vagyok
ma 00:19
 4/4 anonim ***** válasza:
"Kivaglak, mint a papírkutyát!" mondta a kedvenc kolléganőm, amikor mérges volt rám. 🙂
ma 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!