Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti otthon mibe vagytok feleség...

Ti otthon mibe vagytok feleségek? Próbáltok az uratoknak tetszeni vagy macinaci? Otthoka? Felsö nacival? Stb?

Figyelt kérdés
2013. márc. 15. 17:20
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
54%
20. Ez aztán kapcsolódik a kérdéshez, egyébként engem speciel ne sajnálj, elhiheted, hogy sokkal többet kaptam már, mint te valaha fogsz a házasság leveleddel együtt.
2013. márc. 16. 08:57
 22/37 anonim ***** válasza:
82%

0%-os mert leirom a kerdesre a valaszt?

Gratulalok... Ez nem like es dislike gomb, nem a feeeszbuukon vagyunk...

2013. márc. 16. 09:11
 23/37 anonim ***** válasza:
34%

Nyáron pucéran vagyunk mindketten, vagy egy szál bugyiba. Most pl. rajtam pizsigatyó van, fehér pólóval. A Vőlegényemen pulcsi, meg egy régi melegítőnaci. Szakadt, nem szakadt, itthon mindegy. Mi ezt nem nézzük.

24N

2013. márc. 16. 09:32
 24/37 anonim ***** válasza:
58%
0 százalékos vagyok,mert nem uram van,és mert normálisan öltözök otthon nem foltos vagyok és igénytelen? hát gratulálok az értelmi szintetekhez
2013. márc. 16. 10:06
 25/37 zabmester ***** válasza:

Általában melegítő, hozzá valami sportos felső. Vagy cicanadrág hosszú felsővel. Nyáron rövidnadrág felsővel, vagy nyári ruha, esetleg trikó + bugyi.

Uram viszont nekem sincs, és nem is lesz. Jó hogy nem már gazdám...

2013. márc. 16. 10:16
 26/37 anonim ***** válasza:
0%

En pedig azert emrtelofordul. Hogy meztelenek vagyunk, de sosem vagyom farmerben itthon, aminek egyszeru oka van, nem kenyelmes, utalom ha olyan ruhaval ulok, az agyra vagy burkolozom takaroba, amiben utcara is jarok... A farmer az nem egy puha anyag, raadasul femallergiam van, ami igaz azz ovcsatokra(mert nekem nincs olyan farmer ami le ne csuszna) gombokra szegecsekre, ami a farmeren van... Igy telen cicanaci (leggings ahogy manapsag mondjak, vagy a macinacim, ami nem egy szakadt nadrag, vagy a harisnya hosszabb felsovel. Persze gyakran varom szexi fehernemuben vagy ebben csak kontosben, ha nincs itthon...sosem volt panasza a ruhaimra...szerintem nem attol leszek slampos, ha a kinyult, nem sajnalom poloban takaritom a wc-t ;) foleg, hogy nem ez a ruha varajtam egesz nap, hiszen ebben fertotlenitettem poroltam...stb.. Takaritas utan mindig letusosok atoltozom.. Nah mindegy...

Igaz uram nincs, de a kerdes ugye nem ez volt...

2013. márc. 16. 10:19
 27/37 anonim ***** válasza:
36%

Off: a sajnálkozós válaszolónak üzenném, hogy ne pazarolja rám a sajnálatát, ugyanis tudatosan nem szeretnék férjhez menni, soha nem is akartam. Amiről a nők 99%-a álmodozik (lagzi, habos ruha, vendégsereg, templom stb), attól engem a hideg ráz és a világból ki lehet kergetni.

Arról nem is beszélve, hogy attól, hogy házasok vagyunk, még nem fogjuk jobban szeretni egymást és nem lesz jobb a kapcsolatunk, ergo: egy felesleges hercehurca és procedúra az egész. A párom nevét nem venném fel, még ha fizetnének érte sem, akkor meg minek a házasság??????

Szóval inkább sajnálja magát a kedves válaszoló, hogy ő csak a házassággal érzi bebiztosítottnak magát...

2013. márc. 16. 14:21
 28/37 anonim ***** válasza:
35%

Javítanék, mert kicsit félreérthető lett: senki nevét sem venném fel, nem csak a páromét.

Van nekem sajátom, amivel teljesen elégedett vagyok.

2013. márc. 16. 14:23
 29/37 anonim ***** válasza:
100%
Rock/ metál bandás pólóban és melegítőalsóban :D Nem viszem túlzásba de ez a kettőnk stílusa is :D
2013. márc. 17. 22:47
 30/37 anonim ***** válasza:
25%

Ugyanmmaar minden no akit nem vesznek el tiltakozik az uram szo ellen ami kulonben bibliai megnevezese a ferjnek.

ferjhez mintha csak habos babos lagzis eskuvo letezne.

lehet kettesben is reten erdoben romantikussan barmilyen ruhaban barhol ferjhez menni.

Minden no akit nem vesznek el azt mondja o soha nem menne stb.

Kerdem en ha a kedvesed holnap megkerne nemet mondanal egy egyedi eskuvore???

Hazassag egymas iranti nyilvanos tisztelet jele a kozosseg fele.Van aki megkapja van akit nem tisztelnek annyira hogy elvvegyek mert nem igenyli.

2013. márc. 17. 23:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!