Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti otthon mibe vagytok feleség...

Ti otthon mibe vagytok feleségek? Próbáltok az uratoknak tetszeni vagy macinaci? Otthoka? Felsö nacival? Stb?

Figyelt kérdés
2013. márc. 15. 17:20
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
54%

30.

Engem elvenne bármikor, de tényleg nem találjuk fontosnak, bár most az ilyen gondolkodású emberek miatt, mint te igen, köszönhetően az új alaptörvénynek.

2013. márc. 18. 07:31
 32/37 anonim ***** válasza:
3%

[link]

Na vegre epp itt az ideje hog yegy magat keresztenynek nevezo orszag a kereszteny erkolcsi elveket ki is mondja es el is varja.

A sok osszecokmolkolt ember nem lessz csalad.

Igy valo csalad a hazassaggal lessz a par mindig is igy volt es igy jo.A tarsadalom alaja a csalad a csalad alapja a hazassag.

2013. márc. 18. 09:14
 33/37 anonim ***** válasza:

Utolso

Ez hogy kapcsolodik a kerdeshez, hol a valasz?

Mikor miben van kedvem. Ha szuleimnel vagyunk, akkor telen pulcsi, nem farmernadrag, nyaron bikini, lakasban plusz polo vagy pantos nyari ruha, amit nem sajnalunk,,mert ki be rohangalas van a konyhakertben valo kapalasbol, a konyhaban valo fozeshez...

Ha pedig az anyosomeknal, akkor telen kenyelmes naci (nem kinyult..., hanem amiben a szallodakban is ki lehet mozdulni) poloval, nyaron short ujjatlan felsovel (panel)

Itthon, telen van egy ittoni ingem, vagy trikom, cicanadraggal, vagy mai szoval legginsszel,mvagy 36 fokban bikinifelso, vagy lenge ruha, vagy meztelenul ha mar semmi nem segit... (Nekem aferjem nem az uram,hanem a tarsam, a bibliai ertelmet meg hagyjuk, mert a kerdes nem vallasi jellegu...)

2013. márc. 18. 09:24
 34/37 anonim ***** válasza:
63%

32.

Kérdező ne haragudj az offért.

10 éve boldog párkapcsolatban, közösen felépItett egzisztenciával, várva a második babát, nem vagyunk család egy vacak papIr miatt. Gratulálok.

2013. márc. 18. 09:54
 35/37 anonim ***** válasza:
53%

Bocsánat az off-ért, kedves kérdező, de nem bírom, amikor ismeretlenül nekemtámadnak.

"Hazassag egymas iranti nyilvanos tisztelet jele a kozosseg fele.Van aki megkapja van akit nem tisztelnek annyira hogy elvvegyek mert nem igenyli."

És van, akit anélkül is eléggé tisztelnek, hogy kikövetelné magának a házasságot.

Tudod, én papír nélkül is biztos vagyok magamban és nem kell ahhoz ország-világ előtt nyilatkoznom, hogy hűséges leszek a szerelmemhez.

Van, akinek erre van szüksége és van, aki a hetedhétországra szóló lagzitól érzi biztosnak a kapcsolatát, az ő dolguk. Amíg senki sem akarja rám/ránk erőltetni, addig nem érdekel, hogy kinek milyen felhajtással jár és hány milliójába kerül az a 2 db igen.

Az sem érdekel, "kedves" Double43, amit privátban írtál: Ingyen ágyas vagy ingyen prosti vadházas.

Mi szeretjük és tiszteljük egymást a párommal papír és felhajtás nélkül is. 8. éve vagyunk együtt, 2 gyerekünk van, túl vagyunk jópár hullámvölgyön. Kapásból min. 10 alkalmat fel tudnék idézni, amikor véget érhetett volna a kapcsolatunk, de mi kitartottunk egymás mellett és nem azért, mert x ember előtt fogadalmat tettünk.

Amíg a megcsalás és a válás szinte természetes velejárói a házasságnak, addig nekem senki se tartson litániát arról, hogy micsoda szent dolog az. Nem attól fogom jobban tisztelni a páromat, mert elvett, hanem attól, amit nap mint nap tesz a kapcsolatunkért.

18, 27, 28. voltam.

2013. márc. 18. 18:28
 36/37 anonim ***** válasza:

#20:

"Sajnalom azokat akiket nem tisztel a parjuk annyira hogy felesegenek nevezze ot es elvegye ot."

Először is, a házasság két ember közös döntése, nem pedig az, hogy a nő esténként azon sír, hogy mikor "vesznek el".

És különben sem "elvesznek", hanem "férjhez megyek", "megházasodom", a férfi meg "megnősül".

Hogy ezt egy pár nem teszi meg, az az ő döntésük, és semmi jogod, alapod ezt minősíteni kívülállóként. A házasság önmagában nem nyújt garanciát semmire, ráadásul a felük válással végződik.

Amúgy nekem sincs uram, csak férjem.

2013. máj. 16. 02:30
 37/37 anonim ***** válasza:
100%

0%ra lettem pontozva, mert leírtam miben vagyok otthon.....

Írtam volna azt amiben nem vagyok?

A pontozás nem arról szól(na), hogy nektektetszik-e, hogy én milyen ruhában, vagy éppen anélkül vagyok-a saját otthonomban....

Valaki azt írta, hogy azok tiltakoznak az "uram" kifejezésre, akiket nemv esznek el, meg bibliai értelemben ez a férjet jelenti...

Igen, lehet, de nem vagyok vallásos, így nekem uram sincs...mi egymás társai vagyunk...de ez ránk, és a kapcsolatunkra tartozik.

Viszont, nem hinném, hogy lenne egy ilyen ok, ami miatt valakit "nem vesznek el"

Valószínűleg ezt a nézetemet nem hallotta még a párom:) 156 nap és összekötjük hivatalosan is az életünket.

A kérdésre azert mertem válaszolni, papíron nem feleségként, mivel 3 éve házastársakként élünk.....

2013. máj. 16. 07:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!