Anyukák, akik még nem feleségek! (vagy csak a szülés után pár hónappal/évvel lettek feleségek) Mit gondoltok arról hogy előbb a baba jön csak később a házasság?!
Nálunk ez úgy volt, hogy a megismerkedésünk után 2 évvel volt eljegyzés, és 11 illetve 13,5 év múlva születettek a gyermekeink. A 2. baba után kezdtem el érezni ,hogy itt az ideje összeházasodni. Soha nem izgatott minket a téma különösebben, jól megvoltunk papír nélkül is. Nemrég elhatároztuk, hogy a 15 együtt töltött év és a 2 gyerek miatt összeházasodunk, de mégsem léptünk semmit. Aztán egyszer eszembe jutott, hogy idén nyáron lejár a személyim és a jogsim is, ezért mondtam a páromnak, hogy most vagy soha. Úgyis cseréltetni kell az igazolványaimat, és ha elvesz felveszem a nevét -né ként. (eddig azt hangoztattam, hogy én bizony nem veszem fel a nevét, eszem ágában sincs futkozni az igazolvány cserék miatt)
3 hét múlva lesz a szűk körű esküvőnk, és kezdem úgy érezni, hogy kerekedik a világ, jó lesz az nekünk úgy is. Jó volt így is, de úgy jobb lesz.
Engem nem zavart ez sosem, nem voltak rossz érzéseim. Nem tartottam,és nem is tartom a házasságot olyan fontos dolognak. Kb 30 hetes terhes lehettem a fiunkkal, mikor a párom megkérte a kezemet, abszolút nem számítottam rá. De utána sem mentem volna hozzá, csak amikor elkezdtük szervezni a baba keresztelőjét (ezt sem siettük el, egy éves volt) az öcsém rákérdezett, hogy ugye akkor össze is házasodunk.
Mivel akkor már útban volt a következő baba, nagyon szűk körben összeházasodunk.
Ennek egy éve, a fiunk kettő múlt, a kislány 6 hónapos lesz, hó végén leszünk egy éves házasok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!