Le kell cserélned a ruhatárad a szülés miatt?
Lecserélnem nem kellett, de a második gyerekem után kifogytam mindenből, szűkebb nadrágokat és szoknyákat kellett vennem.
Kíváncsian várom, a harmadik után hogy lesz...
A nadrágjaimat mind egy szálig sajnos. Elraktam őket ugyan, hátha egyszer jók lesznek, de eltelt azóta négy év, és most sem jók. Pedig súlyra már ugyanannyi vagyok, van is közöttük olyan, amit nagy kínok árán fel tudok venni, de ahogy látom, a csípőm is szélesebb lett.
A felsőim nagy részét viszont azóta is tudom hordani, igaz, már nem sok van meg közülük, hiszen eljárt felettük az idő, sok közülük már szakadt, kopott, stb. De csak azokat selejteztem le, amik túl rövidek, és kilógna belőlük a hasam, mert azt már nem igazán mutogatnám, elég csíkos lett.
Nekem mindenek kicsi lett:( A nadrágok, pólók, szoknyák, blúzok, minden. Majdnem 10 kiló maradt rajtam, egy deka nem ment lett a szoptatás alatt sem sajnos.
Pont a jövő héten megyek a nőgyógyászhoz, mert nem rendeződött a menzim és azt gondolom van összefüggés a kettő között.
Igaz, vettem pár új dolgot, de mindent elraktam, hátha még visszafogyok és használhatom a ruháimat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!