...kira... kérdése:
Mit? Hogyan csináljunk?
Figyelt kérdés
én 17éves vagyok barátnőm is 17 és gyereket vár mit kell tennem hogy megtarthasuk a gyereket és a nevemre vehetem-e én augusztus 16-án töltöm a 18-at a pici pedig szeptember 20-ra van ki írva miket kell elintézni a baba születése előtt ennyi idősen??? mire figyeljünk??? a papolást pls mellőzni mert arra nem vagyok kíváncsi sem a felesleges komikra...........köszi...:)2012. máj. 4. 07:50
1/7 anonim válasza:
szia én 16 évessen szültem.. ezt nektek a védőnő esetleg a család segítőn el fogják mondani hogy mit kell tenni... nem biztos hogy a pici baba akkor születik meg lehet előbb.. kell neki egy gyám.. aki vagy a lány anyukája vagy a te anyukád..és ahogy betöltöd a 18at a gyámság akkor automatikussan rád kerül..viszont én azt javaslom menjetek el családsegítőkhöz mivel gondolom még nem dolgozol... olyan legyen a gyámja akinek van keresete..
2/7 A kérdező kommentje:
köszy......de ez a gyámság miböl áll a picinek a gyámal kell laknia (oda kell bejelenteni ) vagy ez máshogy is megoldható????? mi a barátnőméknél lakunk (én még othon lakom csak sűrűbben vagyok ot...:)) és ott már van 5 gyerek + akkor a pici is és + a 2 szülő (+én ha nekem is muszáj bejelentenem oda magam)
az barátok közt is 9fő az nem tul sok egy háztartásba????
2012. máj. 4. 15:52
3/7 anonim válasza:
huha.. hát igen amíg te nem töltöd be a 18at adíg ha esetleg a baba elöbb szülitik kell neki gyám igen akivel egy háztartásba vannak.. ha ott a baba gyámja a lány a babával nem mehet el..de mivel ha a baba időre születik adígra te betöltöd a 18 at így a nevedre kerül és ugye a te felelőséged lesz mivel te nagykorú leszel akkor már nem kell gyám..de mint már írtam ezt nyugodtan meg kérdezhetitek a gyámügyön úgy is ők fognak ezzel foglalkozni..ott mindent el fognak mondani attól meg ne féljetek hogy elveszik tőletek nem fogják : )
4/7 anonim válasza:
de amúgy az a 9fő az úgy már sok.. ha esetleg a baba előbb születik és gyámot kell kirendelni akkor mennek majd környezet tanulmányra megnézik hogy a baba milyen körülmények között van és hogy van e kiságy stb..de a te anyukád is lehet a gyámja..az is fontos hogy a barátnőd rendszeressen eljárjon a terhes gondozásra : P
5/7 A kérdező kommentje:
minden hova eljár és minden lesz már ott tartunk hogy van 3 baba kocsink, két kiságy, 2 zsák baba holmi,(ruhák) baba hordozó,..........stb...:)
2012. máj. 4. 19:49
6/7 anonim válasza:
hát akkor meg nyugi majd mindent fognak mondani hogy mit mikor és hol kell intézni
7/7 A kérdező kommentje:
köszi szépen mindent, de még annyi lenne hogy kell anyum amikor apasági nyilatkozatot teszek????
2012. máj. 5. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!