Tegnap anyósom kilökött a lakásból a párja kezdte a balhét igazam volt?
szombatom megbeszéltük hogy elugrokk hozzájuk a biciklimért.vasárnap reggel irták skypon hogy jön az anyukája és hogy vigyük át az unokáját(11hós) mindennap átmentem a kicsivel hozzá de tegnap nem úgy terveztük a párommal hogy megyünk bárhova is. párom beszélt skypon az anyjával és anyós erőszakoskodott hogy de igen is menjünk át a párom amúgy is nagyon haragszik a mamájára meg alkesz és nagy szar keverő.átmegyek mikor elaludt a kicsi és bementem a lakásba köszönni nekik anyósom párja megállt az ajtóban és kérdezte és a kicsi? mondtam hogy nem hoztam mert a biciklimért jöttem.erre elkezdett csapkodni hogy nem igaz hogy erre nem lehet minket megkérni miaz hogy nem hoztam át. mondtam hogy megbeszéltük hogy jövök egyedül. csak mondta csak mondta anyósom közbe aludt a másik szobában miközbe a VENDÉGEI a szobába ültek. és nem tetszett hogy leugatott nem ez volt az első de ő azt mondta azt is mondta hogy egész hétvégén könyörögtek nekünk hogy jön a mama.mondtam hogy nem ma reggel irták hogy igen is menjünk át. mondtam neki mit képzel magáról hogy beszél velem anyós közbe felkelt én kint gugoltam és pumpáltam a kereket és igy jött ki hogy mivan mivan? és az arcomba állt és mondta tovább felálltam és mondtam neki én csak bejöttem köszönni és a párja meg behurrogott meg hozzám vágta hogy ha kell hanem jövök a gyerekkel van mikor ott is hagyom nekik mikor fontos elintézni valóm van meg szoktak ételt adni és ezt mind hozzám vágta. felemeltem a hangom de nem kiabáltam anyósom mondta hogy menjünk be mert nem akarom pofán vágni. tiszta olaj volt a kezem bementem kezet mosni és ki kiabálta hogy kéne kopogni erre mondtam hogy bocsánat csak jöttem kezet mosni. és csak mondta hogy én mit képzelek és bementem a szobába és normális mondtam hogy bejöttem köszönni és a zoli támadott le és hogy nyugodtam ők is átjöhetnek bármikor . erre a mama már bevolt rugva mondta hogy tiszteljem az anyósomat mondtam hogy én tisztelem soha semmi rosszat nem mondtam róla de fogom tolerálni hogy igy beszéljenek velem anyósba is volt tinta,erre felállt mint aki megakar verni és kilökött a lakásból. sirva jöttem haza páromnak elmondtam egyből felhivta őket de mondta ne foglalkozzak velük,mert hülyék. és végig azt mondták hogy én kiabáltam azért csukta rám az ajtót tök ciki volt és hogy én a párjára akarom kenni. persze a párom ismeri milyen nem hitt neki.
én 12lány vagyok a párom 25 anyósom 40 a párja 28
most kinek volt igaza?
Ezt próbáld meg nem idegből leírni, emrt eleg katyvasz lett..
Gondolom neked volt igazad, de részeg emberrel kár vitábaszállni, mert sosem lesz igazad..
Ennyi..
Legközelebb majd nem mész hozzájuk, aztán le van tudnpva.. Ha kérdezik, akkor pedig hivatkozol az előző qlkalomra, értetlenkedésre pedig annyit, ha enm jönnek rá az előző alkalom után,makkor nagyon sajnálod, de oda többet be nem teszed a gyerekkel a lábad ( hacsak nem igaz, hogy aha kellenek vigyázni a gyerekre, akkor persze leakasztod őket, de máskorse...)
Gondolom 21 eves vagy nem 12:)
26/n
Ennek a katyvasznak, amit itt összehordtál, semmi értelme.
Amúgy, gondolom, 22 évest akart írni, nem 12-t...
Írd le ezt az egészet rendesen, mondatokra tagolva és értelmesen megfogalmazva.
Mellesleg azért még 21 évesen is igencsak korai egy egy éves gyerek ennyire instabil körülmények közé.
Eleve is olyan érthetetlen mama, anyós mit tudom én kicsoda....
Valami mást kellene kamuzni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!