Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan tudom kitenni a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom kitenni a volt férjemet a lakásból, ha még hozzánk van bejelentve állandóra?

Figyelt kérdés
A válási papírok beadása után albérletbe ment, de oda nem engedték bejelentkezni, ezért megkért, hogy ne kelljen neki kijelentkeznie. Én ezt megengedtem, mert azt hittem sárdobálás nélkül el tudunk intézni mindent. A válás után viszont kiderült, hogy tévedtem. A gyerektartás alól úgy igyekezett kibújni, ahogy csak tudott végül még saját magával is csúnyán elbánt, most meg vissza akar költözni, mert nincs pénze albérletre.
2013. júl. 8. 09:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
ha jól tudom van olyan, hogy kényszerkijelentés. el kell menni az önkormányzatba és ott kell megkérdezni.
2013. júl. 8. 09:31
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudod bizonyítani hogy nem ott lakik, nincsenek ott cuccai, akkor kilehet jelenteni. Legalábbis nekem ezt mondták amikor megkérdeztem az önkormányzatnál.
2013. júl. 8. 09:32
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha kidobja a cuccait akkor nem lesznek ott cuccai
2013. júl. 8. 09:38
 4/11 anonim ***** válasza:
Jó, de azt is tudja bizonyítani hogy máshol él.
2013. júl. 8. 09:45
 5/11 kovpet ***** válasza:
Kié a lakás?
2013. júl. 8. 15:09
 6/11 zsuzsabazsa válasza:
Ha van neki is tulajdon része a lakásból akkor sehogy. Ha nincs akkor kényszerkijelentéssel ami azt hiszem 2200.-ft.
2013. júl. 8. 23:21
 7/11 anonim ***** válasza:
20%
3000, ugyhogy 10 percel többet kell strihhelni
2013. júl. 8. 23:26
 8/11 A kérdező kommentje:
A lakás 100%-ban az enyém.
2013. júl. 9. 08:58
 9/11 zsuzsabazsa válasza:
Akkor meg sima ügy.
2013. júl. 9. 10:11
 10/11 anonim ***** válasza:
Én most kaptam meg az elutasítást a kényszerkijelentésről. Ugyanez a helyzet, és bement nyilatkozni, hogy még ott van egy "fogkeféje" vagy bármilye,és "visszatérési szándékkal" ment el. Nincs tulajdonjoga a lakáshoz, mégsem tudom kijelenteni!! Nem tudom akinek sikerült, hogy csinálta!! Illetve mi még nem váltunk el, talán valami családjogi törvény védi, valamilyen paragrafusra hivatkoztak. Nem tudom, ha elválasztanak örökre bejárási joga lesz?? Teljesen felháborító, ami ebben az országban van, és akkor sok a családon belüli erőszak?? Csodálkoznak?!! Mindegy, talán akkor szerencsével járhattam volna, ha nem adom meg a lakcímét (ja, mert természetesen van egy saját lakása)-ahol értesíteni tudják, és akkor nem megy be nyilatkozni, hogy ő még "hazajárogatna", szóval ha tippelhetek azt mond,hogy ismeretlen helyre ment. Saját tapasztalat alapján az tűnik jobbnak..
2013. júl. 9. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!