Hogyan rakjam ki a lakásból naplopó, dolgozni nem akaró,26 éves fiamat?
Soha nem gondoltam, hogy idáig fajulnak a dolgok, amikor mindenünk a gyerekünk volt, és minden tőlünk telhetőt megadtunk neki.
Jelenleg tartózkodási helyként van bejelentve nálunk, az önkormányzatnál most azt mondták, hogy az 5 évig érvényes, vagyis addig, nem tudok semmit tenni, csak, amikor majd lejár. Persze ő nem akar elmenni, hiszen itthon fizetni a számlákba nem tud, mivel nem megy munkát vállalni, bár állítólag keres, de neki semmi sem jó, (hiszen 4 órás, közeli munkát szeretne, ahol akkor eszik, amikor akar.) Máshol meg nyilván fizetni kellene neki mindenért. Én már nem tudom tovább nézni azt, hogy egész nap itthon számítógépezik, filmeket néz, esténként füvezik (nem a lakásban, hanem lent a kertben.) Vagy a barátnőjével töltenek itt hetente már 5 napot, amikor dettó semmit nem csinálnak.
Vagyis praktikus ötleteket várok, miként tehetném végre ki innen, hogy ne bolonduljak meg, illetve, hogy végre valami őt is észhez térítse... Néha már olyan agresszív lesz, hogy félek tőle...
2
Jól látod, éppen ez derült ma ki, hogy nem kíván elmenni innen, tehetek, amit akarok szerinte...
Ne vigyél haza kaját, de semmit. Magadnak se. Ugorj be valahova, és egyél egy menüt vagy akármit de ne otthon. Pár napig csinálod, szerintem lesz eredménye. Csak a pénzedet jól tedd el, nehogy elvegye mérgében.
Ha meglepődik, mond meg neki, hogy mától nincs. Ha ad pénzt tudsz venni, ha nem ad továbbra se lesz.
de kijelentheted onnan,te lakásod
aztán zárcsere és kész
addigis: enni ne adj neki,ne moss rá
ha ennél is drasztikusabb akarsz lenni,hivd rá a rendőröket amikor füvezik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!