Szerintetek baj ha az apa többet fent van éjel a gyerekkel mint az anyja? Pedig ő másnap reggel hajnalban megy dolgozni.
Ezt nektek kell közösen megbeszélni mit bír az apuka, ha éjszakázik és ráadásul hajnali 2 jár dolgozni vagy kell fel hogy induljon, akkor ha haza ér ne azonnal add a kezébe a gyereket, hogy te ezt meg ezt akarsz hanem küld el egy 2-3 órát aludni.
Nekem a feleségem szülés után 1 hónapig gyógyszeres kezelés alatt állt mert szülésutáni pszihózis lépett fel szóval fent se tudott lenni amúgy se, mert a gyógyszertől aludt. Családtagok segítettek és volt amikor én is mint apuka éjszakáztam de nekem se egyszerű mert én 5-re járok dolgozni. Most már tud éjszakázni, de még sokat segítenek a szülök.
Te most szándékosan adagolod ilyen lassan az infókat ? Nem baj, ha az apa van fenn többet a kicsinél éjjel, a lényeg az, hogy ha nagyon kifárad, legyen lehetősége másnap pihenni.
Végül is kinek baj ez ? Nem is értem a kérdést. Ha a családban ezt megbeszélik és nem okoz konfliktust, nem túl fáradt a másnapi melóhoz, akkor minden rendben. A család magánügye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!