Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én akadok ki az esküvő megszervezésétől, és csak én várom, hogy másnap reggel legyen?
Figyelt kérdés
Velem van a baj? sírhatnékom van az egésztől. a páromat imádom, semmi kétség: hozzá akarok menni. de megbántam az egészet, hogy egyáltalán akármit is szervezünk....2012. máj. 6. 11:15
1/13 anonim válasza:
Ne stresszelj, túl leszel rajta,érezd jól magad majd,nehogy az maradjon meg benned hogy sík ideg voltál :)
3/13 anonim válasza:
Mi a gond? Mi akasztott ki ennyire?
4/13 anonim válasza:
Egy esküvő megszervezése borzasztó stresszel jár, hogy minden a helyén legyen és minden szép, jó legyen mindenkinek. Ezért lesz nekünk 10 fős esküvőnk a Trófea Grillben, mindenféle zenekar és lagzi nélkül. ESküvő után 2 órahossza kajálás, beszélgetés és irány haza. Lehet, hogy sok rokon meg fog sértődni, amiért nem hivtuk meg, de ha meghívjuk, akkor meg az a baj, hogy miért nincsen tánci-tánci. Nekünk erre nincs igényünk meg pénzünk se, főleg időnk és idegzetünk! Ezért én nem is idegeskedek rajta, nincs min.
5/13 anonim válasza:
Mi is magunk szervezzük, 4 hónapunk volt rá (most már csak 3), én egy hete éreztem lehetetlennek az egészet..
De azóta a Kedvesem lenyugtatott, és már izgatottan várom a nagy napot. Sőt, néha azt kívánom, bárcsak ne lenenne vége a szervezésnek ;)
6/13 anonim válasza:
6 hét alatt szerveztem egy 80 fős esküvőt. a vendégek szerint nagyon jól sikerült, minden a helyén volt, a fiataloknak életük legszebb napjává vált. Szuper hangulat, kiváló zenekar, finom ételek, italok. A gyerekeknek csak a ruhapróbára és a helyszín kiválasztása miatt az étterembe kellett eljönniük. Te egyedül szervezed?
7/13 anonim válasza:
2. vagyok. nem érdekel, hogy lepontoztatok, aki képtelen megszervezni egy esküvőt, az bízzon ezzel meg 1 profit, ennyi. én teljesen egyedül szervezem a sajátomat, senki nem segít, mert nem tud. és örülök, hogy én csinálhatom, olyan lesz, amilyet szeretnénk, minden pillanatát élvezem, szerintem hatalmas buli. aki képtelen erre, az ne tegye. mi ezzel a gond? én sem tuodok mina lisát festeni, ezért meg sem próbálom.
8/13 A kérdező kommentje:
köszönöm, én mindenkit felpontoztam. egyszerűen az a baj, hogy egyáltalán akármit is szerveznem kell. egy postára menés is kiakaszt, vagy akármi. nehezen viselem az időpontokat, a kötelességeket, és ez még sokba is kerül. már nem is értem, miben járok jól :) na mindegy, csak attól tartok ez nem normális, hogy nyűgnek érzem
2012. máj. 6. 22:47
9/13 anonim válasza:
Kérdező, akkor viszont tényleg legjobb lenne felkérni egy esküvőszervezőt, mert így nehezen lesz az életed egyik legszebb napjához vezető út olyan, amilyennek elképzelted..
10/13 anonim válasza:
2. vagyok. pontosan erről beszélek. őt felhívod, találkoztok pl. egy kávézóban akár, elmondod neki, hogy mit szeretnél, ő meg megold mindent. mondd el neki, hogy téged kiakaszt az egész és ne hívogasson percenként, mert nem bírod és kész. ha pontos elképzeléseket közölsz vele, akkor nincs sok varia :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!