Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A gyűrűhordó kisfiú/kislány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gyűrűhordó kisfiú/kislány mit csinál miután bevonult?

Figyelt kérdés
Mármint végigállja a szertartást, aztán odanyújtja a gyűrűpárnát, amikor kell? Vagy pedig odaadja valaki másnak, mondjuk egy felnőttek , a párnát?

2012. ápr. 30. 19:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Nálunk odaadta a gyűrűket az anyakönyvvezetőnek és utána leült a násznép közé egy székre.
2012. ápr. 30. 19:46
 2/8 A kérdező kommentje:

És a templomban? Ott a papnak adja oda?

(Nekünk csak templomi esküvő lesz, külföldön)

2012. ápr. 30. 19:53
 3/8 A kérdező kommentje:
És az igazi vagy pedig hamis gyűrűket bízzak rá a kislányra? (Az unokahagúgom lesz valószínűleg, ő 5 és fél éves)
2012. ápr. 30. 19:58
 4/8 anonim ***** válasza:
nekünk a fiam fogja behozni, amikor kell. 4 éves. nem adja senkinek, nem lesz több gyűrű, meg semmi ilyesmi. behozza, felhúzzuk és kész.
2012. ápr. 30. 20:09
 5/8 anonim ***** válasza:
Templomi esküvőnk nem volt, hamis gyűrű sem.
2012. máj. 1. 07:27
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Hamis gyűrű??? Ilyenről még nem is hallottam. Ha nem az igazi gyűrűket hozza, akkor mi értelme az egész gyűrűhordó kalamajkának? Behozza a kislány a gyűrűpárnát, majd leül a szülei mellé a násznép közé.
2012. máj. 2. 09:37
 7/8 A kérdező kommentje:
Eddig én sem hallottam hamis gyűrűről, csak olvasgattam angol weblapokat.. :D Mindegy, nekünk sem lesz, elég fura..
2012. máj. 2. 14:35
 8/8 loorien ***** válasza:
100%
Nalunk az elso sorban fog ulni az anyukaja mellett, oleben a gyuruparnaval es a(z igazi) gyurukkel. Amikor az a resz jon a szertartas alatt, szepen felall majd, odaviszi a gyuruparnat az anyakonyvvezetohoz, s leul. Az edesanyja majd segit neki, ha kell :)
2012. máj. 7. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!