Kisfiú vagy kislány fogad el könyebben egy új anyukát?
Hát ez változó.
De szerintem a fiuk mert ők anyás tipusok míg a lányok az apjukhoz ragaszkodnak.Általában igy van.A barátomnak kiskora óta van mostohaapja és soha nem tudta elfogadni.Mindig olyanokat vágott a fejéhez hogy "Te nem vagy az apám" meg ha valami nem sikerült neki a háta mögött kiröhögte.Próbáltm megváltoztatni de nem tudtam pedig nem is olyan gonosz ember.
Csak sajnos egy balesetben meghalt az anyukája meg a mostohaapja nemolyanrégen most egyedül maradt :(
Háááttt...
nekem volt 2 pótapukám is. az elsőt, aki azóta szakított anyával, állatira bírtam, mert nem akart az apám lenni. nem úgy nevelt, hanem a barátomként, intelligens, művelt ember volt, nagyon sok hasznosat tanultam tőle.
a mostani? háááátttt.... egy kalap szart nem ér, de anyám nagyon odavan érte. szerencsére nem velük lakok :)
a faszinak van 1 lánya, aki meg utálja anyámat. szal sztem egyik sem könnyű. tényleg nagyon személyiségfüggő.
21éves lány voltam :)
Én úgy gondolom - nem ismerve a helyzetet -, hogy akkor fogadják el legkönnyebben, ha nem akar az anyukájuk lenni. Az ellen tiltakozni fognak, mert úgy érzik, el akarják venni az anyukájukat.
Legyen csak a barátjuk, és tisztelje nyíltan a gyerekek érzéseit az anyukájuk iránt, érezzen velük együtt, ha szükséges, de soha ne akarjon az anyukájuk lenni. Ellentmondásos, de ez az egyetlen esély arra, hogy idővel maguk a gyerekek kezdjék el őt anyukájuknak érezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!