Mit vennétek egy 12 éves kislány szülinapjára?
Gyakorlatilag korán érő típus lévén lázadó korszakát élve, szinte semmi nem érdekli.
Olvasni nem szeret, a filmek nem kötik le, a játékokból kezd kinőni.
Teljesen meg vagyunk lőve.
Szeretnénk valami maradandó, értelmes ajándékot venni neki.
A keresztszülei vagyunk.
Ti mit vennétek?
Egy csillagvizsgáló távcsövet...
Mégis hogyan képzeled, hogy mi tudjuk, milyen az érdeklődési köre és abból kiszűrjük, mit szeretne kapni?
Kaphat barbibabát, társasjátékot, sminkkészletet, egy üveg whisky-t, két szobás lakást a rózsadombon, egy tűzpiros ferrarit, stb...
Függ attól, hogy mit szeretne, mennyit szántok rá, milyen jellegű dologra gondoltatok.
mÉG ILYEN BUNKÓ VÁLASZOLÓT...
Ilyen válaszokra köszi, de nincs szükségem...
Bunkó???
Hmmm. Elég érdekes felfogással élsz!
Segíteni próbáltam azzal, hogy rávilágítottam arra, nem ismerjük a keresztlányod érdeklődési körét. Nem tudjuk mi az amire szüksége lehet.
Amiket felsoroltam ajándéklehetőségként, azok mind valósak lehetnek és csak próbáltam bizonyos léptékeket bemutatni.
Ha értelmezted volna a válaszomat, akkor leírtad volna az alternatívákat, hogy te/ti mire gondoltatok és abból már jobban át lehetett volna gondolni. Jegyzem a másik válaszoló is írta a smink készletet, tehát gondolom nem csak nekem szólt a lebunkózás!
Az ilyen kérdezők miatt higul fel ez az egyébként nagyon hasznos oldal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!