Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Másnak is az idegeire megy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is az idegeire megy az anyósa az esküvő előtt?

Figyelt kérdés
Alig egy hét,és férjhez megyek, már nagyon várom! Csak a drágalátos Anyós pajtás már az idegeimre megy. Ahogy elmondtuk neki januárban,hogy májusban összeházasodunk,attól a perctől kezdve "kiidegel",hogy mit,hogyan,hol és mikor csináljak. Kezdte azzal,hogy legyen az ebéd ott,ahol a lányának is volt az esküvője után,nagy vita árán ahol Apósom is ellenem hangolta, beletörődött,hogy nem ott lesz,mert se nekem se a fiának nem tetszik az a hely. ( az egyik főút mellett egy kisebb étterem,ami inkább tűnik motelnak,mint rendes étteremnek a Duna parton). Egy romantikus erdei étteremben lesz az ebéd,és a "party". A második,hogy miért fehér a ruhám, ha már van gyerek???- hát ezen már a párom is jobban kiakadt,hogy mi köze hozzá, ha ráadásul még vallásosnak se vallásos. Bele törődött,hogy fehér marad (pontosan fehér és ekrü) A harmadik a menüsor volt,(sajnos a családban van fehérje-szénhidrát-laktóz érzékeny kisgyerek,akire gondolnom kellett)-és ez nem tetszett neki. Aztán jött az időpont: miért májusban??????miért nem április vagy június????-már kezdtem kiborulni. Most meg abba köz bele,hogy miért nem veszünk 100 E ftos gyűrűket???- hát mi az áldásnak,mikor alapvetően platinát akartunk,vagy ezüst-arany kombinációt,mert nem tetszik egyikőnknek sem az arany, de nehezen beadtuk a derekunk,hogy akk,ok, legyen most az egyszer vmi aminek örülhet,arany lesz, de max csak 45-50E a két darabra, azt is úgy,hogy beadom a régi ékszereimet,amiket nem hordok, beszámításra. Nincs mindenre pénzünk nekünk se, megérthetné, de most ezzel kötekedik. Veletek is kekec az Anyós pajtás???? Ha igen,hogy vészelitek át???

2012. máj. 3. 15:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
73%

Igen, és a házasságban is az idegeidre fog menni :)

Az anyósok már csak ilyenek... :D :D

Nincs tuti recept, elhiszem, hogy feszültek vagytok (mi is azok voltunk), egyik fülön be, a másikon ki, még ha nehéz is...

Sok Boldogságot!

2012. máj. 3. 15:46
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem remek Anyóskám van, mindig támogat! nagyon szeretem őt! :)
2012. máj. 3. 15:49
 3/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :D Ns egyébként végeredményben nincs vele gondom, de az elmúlt pár hónap....hát nagyon kiégőben van az a biztosíték :D
2012. máj. 3. 15:52
 4/15 anonim ***** válasza:
87%
Hehe, enyém nem sokat foglalkozott az esküvővel. Három dolgot kérdezett: mi lesz a kaja, miben legyen, és hol lesz. Ennyi. Engem az idegesített, amikor megtudtam, hogy a rokonoknak meg úgy adta elő magát, mintha főszervező lenne :) Azt hallottam vissza, hogy milyen jó nekünk hogy anyósom annyit segített.....visszakérdeztem, mennyit? Válasz: hát mesélte hogy mindig hogy mi hogyan áll, meg mikor mit intéztek....kiderült, hogy amiket hallott tőlünk vagy férjemtől, vagy sógoréktól, azt már úgy adta tovább, mintha "elsőkézből" tudná, mint főszervező :)
2012. máj. 3. 15:59
 5/15 anonim ***** válasza:
75%
nekem az após volt ilyen :(
2012. máj. 3. 16:36
 6/15 anonim ***** válasza:
67%

együtt érzek veled.

az enyémek is ilyenek bő 1 hónap és esküvő.

jelen pillanatban beszélő viszonyban sem vagyunk mert nem hagytam magam

szép kilátások...

2012. máj. 3. 16:57
 7/15 anonim ***** válasza:
57%
Bocsi, csak annyit fűznék a laktóz érzékeny gyerekhez, hogy én is laktózérzékeny vagyok (20 éves vagyok), és létezik egy gyógyszer, Lactase tabletta a neve. Esetleg ajánlhatjátok az ismerősötöknek, én már 4 éve szedem és nem kell diétáznom! A lényege az, hogy mielőtt laktóz tartalmút eszik az ember, bevesz 1-2 db-ot ebből a tablettából (laktóz mennyiségtől függően), ez a gyógyszer pótolja a belekben a laktáz enzimet, ezért lehet utána tejeset enni. :) Így már az esküvői menü miatt sem kellene úgy aggódni (mondjuk a fehérje-szénhidrát már durvább, ilyenről még nem is hallottam).
2012. máj. 3. 18:08
 8/15 anonim ***** válasza:
91%

bővítsd a szótárad:-) persz, lehet, talán, meglátjuk, majd megbeszéljük a párommal, gondolkozom rajta, stb

utána pedig azt csinálod, amit ti akartok. pároddal érdemes rendesen átbeszélni a dolgokat, nagyon fontos, h egy véleményen legyetek!!!

tapasztalatból mondom, h fontos, h legyél vele szemben tiszteletteljes, udvarias előzékeny, ha nem egy bestia, csak azért beszél bele mindenbe, mert izgul, akkor ő ugyanígy fog veled bánni. h

ha gondolod, írj privit, te vagy a kulcsa a dolognak, ki tudod húzni a helyzet méregfogát, ha tudatosan változtatsz a vele szembeni viselkedésen.

én már 8 éve gykorolok, alakul....:-)

2012. máj. 3. 22:01
 9/15 anonim ***** válasza:
engem már most bosszant, pedig még kicsit odébb lesz az esküvőnk :D
2012. máj. 4. 15:10
 10/15 anonim ***** válasza:
Mintha magamról olvasnék, igen ugyanilyen velunk is. Itt kell legyen az eskuvo, miert vetted meg a ruhát, miért ott lesz a fotozas, miért ez a zene, majd ő kivalasztja az idezetet nekunk es mi az h ezt nem engedem,nehogy mar mas kozsegben vegyunk lakast ezt ó nem engedi, igy az anyagi helyzet, miért ez miért az..... Mostmar nem mondunk semmit, jobb így....
2012. máj. 5. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!