Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Másnak is az idegeire megy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is az idegeire megy az anyósa az esküvő előtt?

Figyelt kérdés
Alig egy hét,és férjhez megyek, már nagyon várom! Csak a drágalátos Anyós pajtás már az idegeimre megy. Ahogy elmondtuk neki januárban,hogy májusban összeházasodunk,attól a perctől kezdve "kiidegel",hogy mit,hogyan,hol és mikor csináljak. Kezdte azzal,hogy legyen az ebéd ott,ahol a lányának is volt az esküvője után,nagy vita árán ahol Apósom is ellenem hangolta, beletörődött,hogy nem ott lesz,mert se nekem se a fiának nem tetszik az a hely. ( az egyik főút mellett egy kisebb étterem,ami inkább tűnik motelnak,mint rendes étteremnek a Duna parton). Egy romantikus erdei étteremben lesz az ebéd,és a "party". A második,hogy miért fehér a ruhám, ha már van gyerek???- hát ezen már a párom is jobban kiakadt,hogy mi köze hozzá, ha ráadásul még vallásosnak se vallásos. Bele törődött,hogy fehér marad (pontosan fehér és ekrü) A harmadik a menüsor volt,(sajnos a családban van fehérje-szénhidrát-laktóz érzékeny kisgyerek,akire gondolnom kellett)-és ez nem tetszett neki. Aztán jött az időpont: miért májusban??????miért nem április vagy június????-már kezdtem kiborulni. Most meg abba köz bele,hogy miért nem veszünk 100 E ftos gyűrűket???- hát mi az áldásnak,mikor alapvetően platinát akartunk,vagy ezüst-arany kombinációt,mert nem tetszik egyikőnknek sem az arany, de nehezen beadtuk a derekunk,hogy akk,ok, legyen most az egyszer vmi aminek örülhet,arany lesz, de max csak 45-50E a két darabra, azt is úgy,hogy beadom a régi ékszereimet,amiket nem hordok, beszámításra. Nincs mindenre pénzünk nekünk se, megérthetné, de most ezzel kötekedik. Veletek is kekec az Anyós pajtás???? Ha igen,hogy vészelitek át???

2012. máj. 3. 15:41
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
7/10 sajnos nem csak laktóz érzékeny, nyitott a gyomra is,így nem kaphat rá gyógyszert,mert valami bajt okoz,v nem használ, nem tudom pontosan, csak ennyit tudok. Szigorúan be kell tartani neki a tej,tojás mentes dolgokat,szójásat ehet de csak kis mennyiségben és egyebek,elsősorban a nyitott gyomra miatt és nem az érzékenysége miatt. Azért köszönöm a választ :) Többieknek is köszönöm, azért jó látni,hogy nem vagyok egyedül :D Alapvetően nem volt vele eddig gondom, biztos izgul,pedig nem az "első" már neki,hanem az utolsó, a három gyerekből a legkisebb is "elkel" :D Mondjuk az is észre vehető,hogy már megöregedett,sokat változott az évek alatt, na de hát ki nem..? :) Igyekszem bővíteni a szótáram, a majd meglátjuk,és az átgondolom/átgondoljuk, megbeszélem a fiával már meg vannak :D Az anyukáknak pedig boldog Anyák napját!:)
2012. máj. 6. 08:25
 12/15 anonim ***** válasza:
az enyém beérte a sütik intézésével....hjaaaj...de attól i kiakadok. 30an leszünk. lesz egy 50 szeletes tortám, amit én intézek. ő rendelt mellé tök régimódi ocsmány tortákat, még 3-at! és oda akarja tenni az asztalra. aztán fejenként 30 szelet sütit számolt. kérdem én: mi a fenének? ráadásul ez egy elegáns jazz zenés esküvő lesz egy vacsival, beszélgetéssel, stb. ő meg barackot és dominót rendel, mert az illik a lagzibaaa. a szótól is rosszul vagyok. ez nem parasztlagzi lesz. szóval igen, nekem is az idegeimre megy. olyan süti és tortakínálat lesz, mint mucsajöcsögén egy 200 fős romalagziban.
2012. máj. 6. 11:20
 13/15 anonim ***** válasza:
28%
Utolsó, az valóban gáz hogy anyósod ennyire nem egyeztette az elképzeléseket a rendeléssel, de azért nem kéne megbántani azokat akiknél igazi lagzi lesz az általad leít sütikkel........a jazz-es esküvő is nagyon szuper, de ne beszélj ilyen lenézően a hagyományos lagzikról és süteményekről, és főleg ne romázd le azokat akik ilyet tartanak!
2012. máj. 7. 11:09
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem

Képzeld el hogy az idegenek előbb megkérdeznek dolgokat a párom családja meg azt sem mondja hogy mukk. Már külön élünk és én nem szeretnék belőlük egy árva fillért sem kihúzni de könyörgöm annyi jól esne hogy legalább megkérdezzék mi van.

2012. máj. 7. 12:31
 15/15 anonim ***** válasza:

"Másnak is az idegeire megy az anyósa az esküvő előtt?"

Miért van az, hogy ilyen leveleket mind nők írják, akikből cca 20 év múlva anyós lesz? Belegondoltok ti ebbe?

2012. aug. 21. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!