Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlfújom vagy van némi igazam?
Decemberben lesz a kisfiunk két éves. A szülinapja vasárnapra esik. A férjem pár napja közölte,hogy az új munkahelyén afféle hivatal focikupa lesz, amire neki "muszáj" mennie, mert új a munkahely, és kevés is az ember. Ez pont arra a napra esne. Mondta,hogy most az ebéd helyett, legyen vacsora. Ezzel csak az a gond, hogy többen a családból vidékről jönnek, nekik még haza is kell menniük, sőt van,akinek vasárnap délután dolgozni is kell menni!
Mondtam neki,hogy hívja fel az egyik kollégáját és kérdezze meg,hogy mindenáron muszáj-e mennie, mert a fiának akkor lenne szülinapja.
Ma ezen összeveszünk, mert mondtam,hogy volt,aki nem örült a családból. Erre közölte,hogy az ő fiának a szülinapja van, igazodjon mindenki hozzánk!
Igen ám, csak,hogy itt elég sokat segítenek (anyós, anyu) a főzésben, mert egyedül nem bírnám a pici mellett, így akárhogy, de szerintem illik őket is megkérdeznem, az ő véleményükre is adnom.
Mondtam neki, hogy oké, legyen később a kaja, de akkor én nem kérek meg senkit,hogy segítsen, rendeljen tálalkat méreg drágán!
Tudom,hogy hiába hívja fel a kollégáját, akkor is el fog menni, mert tényleg úgy gondolja,hogy az új munkahely miatt muszáj, meg hát ő minden ilyen csapatbuliban benne van. Én viszont nem hiszem el,hogy nem értenék meg, hogy a fiának akkor van a szülinapja!
Köszi!
Valahogy nyilván megcsinálom, csak itt mindenkinek olyan óhaja van kajailag,hogy nehéz követni! :)
Azért is írtam,hogy jövőre már ennyi emberrel nem fogjuk megtartani a napján, mert hétköznapra esik, és nem várom el,hogy egy vacsiért két órát autókázzanak. Csak most mindenki ráérne aznap!
és akkor itt van az idő h a félkész és kész ételeket bevesd :-)))
am a káposzta sali jó ötlet azt akár 2-3 nappal korábban is el tudod készíteni
vegyék krokettek - az krumpli :-)
a rizs okés
tészta szerintem nem kell
A kompromisszum nyilván az lett volna,hogy szombat. Na az sem jó, mert ugyanott vagyunk.
Belemennék én a vacsorába is, akkor meg a család x tagjával cseszek ki! Arról, meg,hogy mi hamarabb elkezdjük, ő meg hazaér, amikor hazaér, ő nem akar hallani!
"A gyerek melletti főzésre meg annyit reagálnék,hogy minden gyerek más. És nem azt mondtam,hogy nincs el a fiam félórát egyedül, de 2-3 órát nem. Szerintem még nem is ez a dolga egy kétévesnek!"
1. Hisztis, anyja nyakán lógó gyereket minden gyerekből lehet nevelni, csak megfelelően rossz módszereket kell alkalmazni.
2. Nem is kell egyedül lennie 2-3 órát, fogalmam sincs, honnan szeded ezt?! Velem ott van a gyerek a konyhában, játszik a kis játékaival, mesét mondok neki fejből, énekelünk, stb. És én közben simán tudok zöldséget pucolni, húst panírozni, tésztát dagasztani...
Igen, azt írtam, de nem azt,hogy nem csinálom meg! :)
Ha valaki, hát az én férjem ragaszkodik a házi kajához!
Hát ez az! A te gyereked el van a konyhában! Erre írtam,hogy minden gyerek más.
Nem hisztis a gyerekem, csak ő félóra után kimegy a konyhából és elkezdi a wc-be dobálni mondjuk a fogkefét! Ha ezt a helyzetet megoldom, akkor elkezdi nyomkodni a számítógépet. Ha ezt a szobát is bezárom, akkor felmászik az asztalra, amivel a szívbajt hozza rám, majd feláll és közli,hogy ő tud pörögni!
Eleven gyerek, hiába nevelem,szólok rá, van ezer játéka, ő nincs el azzal,hogy leül velem a konyhába főzni!
Ebben az esetben, a férjednek mond meg, lehet dönteni..később csatlakozik? Vagy nem megy focira?
Olyan nincs hogy, "A kecske és a káposzta is megmarad..."
(Focira pedig munka miatt menni kell, akkor adott a történet...)
/Már nem tudom követni hányas válaszok az enyémek/
Köszi!
Hát ez, hogy ő sem talál kompromisszumot!
De, azt,hogy vacsora legyen. Amivel nekem, mint írtam, a család (nagyrészt az ő családja)miatt van gondom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!