Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Túlfújom vagy van némi igazam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlfújom vagy van némi igazam?

Figyelt kérdés

Decemberben lesz a kisfiunk két éves. A szülinapja vasárnapra esik. A férjem pár napja közölte,hogy az új munkahelyén afféle hivatal focikupa lesz, amire neki "muszáj" mennie, mert új a munkahely, és kevés is az ember. Ez pont arra a napra esne. Mondta,hogy most az ebéd helyett, legyen vacsora. Ezzel csak az a gond, hogy többen a családból vidékről jönnek, nekik még haza is kell menniük, sőt van,akinek vasárnap délután dolgozni is kell menni!

Mondtam neki,hogy hívja fel az egyik kollégáját és kérdezze meg,hogy mindenáron muszáj-e mennie, mert a fiának akkor lenne szülinapja.

Ma ezen összeveszünk, mert mondtam,hogy volt,aki nem örült a családból. Erre közölte,hogy az ő fiának a szülinapja van, igazodjon mindenki hozzánk!

Igen ám, csak,hogy itt elég sokat segítenek (anyós, anyu) a főzésben, mert egyedül nem bírnám a pici mellett, így akárhogy, de szerintem illik őket is megkérdeznem, az ő véleményükre is adnom.

Mondtam neki, hogy oké, legyen később a kaja, de akkor én nem kérek meg senkit,hogy segítsen, rendeljen tálalkat méreg drágán!

Tudom,hogy hiába hívja fel a kollégáját, akkor is el fog menni, mert tényleg úgy gondolja,hogy az új munkahely miatt muszáj, meg hát ő minden ilyen csapatbuliban benne van. Én viszont nem hiszem el,hogy nem értenék meg, hogy a fiának akkor van a szülinapja!

2013. nov. 11. 15:18
 41/91 A kérdező kommentje:

Köszi!

Valahogy nyilván megcsinálom, csak itt mindenkinek olyan óhaja van kajailag,hogy nehéz követni! :)

Azért is írtam,hogy jövőre már ennyi emberrel nem fogjuk megtartani a napján, mert hétköznapra esik, és nem várom el,hogy egy vacsiért két órát autókázzanak. Csak most mindenki ráérne aznap!

2013. nov. 11. 16:00
 42/91 anonim ***** válasza:
85%
Azt írtad, hogy a gyerek miatt egy sima ebéd is harom óráig készül....
2013. nov. 11. 16:01
 43/91 anonim ***** válasza:
64%

és akkor itt van az idő h a félkész és kész ételeket bevesd :-)))

am a káposzta sali jó ötlet azt akár 2-3 nappal korábban is el tudod készíteni

vegyék krokettek - az krumpli :-)

a rizs okés

tészta szerintem nem kell

2013. nov. 11. 16:01
 44/91 A kérdező kommentje:

A kompromisszum nyilván az lett volna,hogy szombat. Na az sem jó, mert ugyanott vagyunk.

Belemennék én a vacsorába is, akkor meg a család x tagjával cseszek ki! Arról, meg,hogy mi hamarabb elkezdjük, ő meg hazaér, amikor hazaér, ő nem akar hallani!

2013. nov. 11. 16:02
 45/91 anonim ***** válasza:
69%

"A gyerek melletti főzésre meg annyit reagálnék,hogy minden gyerek más. És nem azt mondtam,hogy nincs el a fiam félórát egyedül, de 2-3 órát nem. Szerintem még nem is ez a dolga egy kétévesnek!"

1. Hisztis, anyja nyakán lógó gyereket minden gyerekből lehet nevelni, csak megfelelően rossz módszereket kell alkalmazni.

2. Nem is kell egyedül lennie 2-3 órát, fogalmam sincs, honnan szeded ezt?! Velem ott van a gyerek a konyhában, játszik a kis játékaival, mesét mondok neki fejből, énekelünk, stb. És én közben simán tudok zöldséget pucolni, húst panírozni, tésztát dagasztani...

46/91 A kérdező kommentje:

Igen, azt írtam, de nem azt,hogy nem csinálom meg! :)

Ha valaki, hát az én férjem ragaszkodik a házi kajához!

47/91 A kérdező kommentje:

Hát ez az! A te gyereked el van a konyhában! Erre írtam,hogy minden gyerek más.

Nem hisztis a gyerekem, csak ő félóra után kimegy a konyhából és elkezdi a wc-be dobálni mondjuk a fogkefét! Ha ezt a helyzetet megoldom, akkor elkezdi nyomkodni a számítógépet. Ha ezt a szobát is bezárom, akkor felmászik az asztalra, amivel a szívbajt hozza rám, majd feláll és közli,hogy ő tud pörögni!

Eleven gyerek, hiába nevelem,szólok rá, van ezer játéka, ő nincs el azzal,hogy leül velem a konyhába főzni!

2013. nov. 11. 16:06
 48/91 anonim ***** válasza:
87%

Ebben az esetben, a férjednek mond meg, lehet dönteni..később csatlakozik? Vagy nem megy focira?

Olyan nincs hogy, "A kecske és a káposzta is megmarad..."

(Focira pedig munka miatt menni kell, akkor adott a történet...)

/Már nem tudom követni hányas válaszok az enyémek/

2013. nov. 11. 16:07
 49/91 anonim ***** válasza:
86%
Valami építős, konstruktív játék kéne neki, vagy reggel rohangálja ki magát, menjetek el egy nagyot sétálni, hátha nyugodtabb lesz. Nem olvastam végig az összes kommentet, de megértem, hogy milyen volt neked, engem sem soha a napján köszöntöttek és rossz volt. Most viszont a párom köszönt a napján és a családi ünneplés máskor van. Most is lehetne este kicsi családi ünneplés és egy másik időpontban a nagy.
2013. nov. 11. 16:09
 50/91 A kérdező kommentje:

Köszi!

Hát ez, hogy ő sem talál kompromisszumot!

De, azt,hogy vacsora legyen. Amivel nekem, mint írtam, a család (nagyrészt az ő családja)miatt van gondom!

2013. nov. 11. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!