Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, hogy rosszat tettem, de most gyorsan kell tanács, SEGÍTSETEK!?
Hónapok óta érzem,hogy valami nincs rendben a férjemmel. Ma este elment a haverjaival,de kivételesen a laptopja itthon van. Nem bírtam ellenállni,belenéztem...Egy adott hölgy régóta probléma egy elejtett megjegyzés? kapcsán. Evidensen az ő üzeneteire mentem. És találtam. Ennek kb. 40 perce. Konkrét dolog nem történt,csak masszívan hajtott rá a férjem,sokat jártak együtt moziba,vacsorázni,bulizni.
Így tetszel,úgy tetszel,kérlek,adj esélyt. Hazudik,mint a vízfolyás,hogy neki a kanapén kell aludnia,ilyenek...
MIT TEGYEK?
Van pár órám végiggondolni,h szembesítsem,vagy úgy tegyek,mintha nem tudnék semmit?
A legszomorúbb,hogy augusztus 7 óta,mióta a csajnak rendeződött a lakhatása és a napi meleg étele,nem válaszol a férjemnek.
hát,telnek,telnek...hullámzó. Az egyik percben még nevetek a picivel,a másikban pánikrohamom van,sírok,fulladok.
Amúgy épp az előbb jöttem rá,miért. Nekem nem való ez a higgadás. Azért fulladok,mert nem ordíthatom ki a bajom.
Szerintem sokkal hamarabb regenerálódnék,ha ráönthetném szóban az egészet.
107-es vagyok. Nem még nem találtam, de ez 3 gyerekkel, egyébként is cinkes lesz. Nem is keresem, majd jön magától, még nem léptem túl ezen az egészen :( Még szeretem, Ő már engem nem hiszem......
Kedves kérdező, mi van veled? Férjed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!