Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, hogy rosszat tettem, de most gyorsan kell tanács, SEGÍTSETEK!?
Hónapok óta érzem,hogy valami nincs rendben a férjemmel. Ma este elment a haverjaival,de kivételesen a laptopja itthon van. Nem bírtam ellenállni,belenéztem...Egy adott hölgy régóta probléma egy elejtett megjegyzés? kapcsán. Evidensen az ő üzeneteire mentem. És találtam. Ennek kb. 40 perce. Konkrét dolog nem történt,csak masszívan hajtott rá a férjem,sokat jártak együtt moziba,vacsorázni,bulizni.
Így tetszel,úgy tetszel,kérlek,adj esélyt. Hazudik,mint a vízfolyás,hogy neki a kanapén kell aludnia,ilyenek...
MIT TEGYEK?
Van pár órám végiggondolni,h szembesítsem,vagy úgy tegyek,mintha nem tudnék semmit?
A legszomorúbb,hogy augusztus 7 óta,mióta a csajnak rendeződött a lakhatása és a napi meleg étele,nem válaszol a férjemnek.
Tényleg a legalja... de a lényeg, hogy ügyesen kezeled a helyzetet. Én vagyok az, aki a gyerek szemszögéből írtam le a történetemet pár napja. Ugye az apám lelépett egy másik nővel. Ő is megmondta anyának, hogy a szex hiánya volt a gond, mert miután anya szült, egy ideig nem volt semmi. Anya mindent elvégzett a házban, 4 gyereket vitt és hozott, takarított, főzött, mosott, tálcán vitte apának a kaját minden áldott nap. Apát egyszer nem láttam mosogatni. Anya szépen depressziós lett, majd mikor apa lebukott a nőzés miatt, anyára zúdította, hogy neki már RÉGÓTA szúrt a szemét, anya elhanyagolta magát, és már nem is kívánta őt. Utána persze rájött, hogy éppen nem mehet sehova, úgyhogy elkezdte anyát hitegetni. Majd mikor összejött a ház a szeretőjével, röhögve lelépett. Később kiderült, hogy legalább 4 nővel megcsalta már anyát.
Bárcsak anyának több tartása lett volna, és kirakta volna őt már az első eset után... Borzasztó volt ezt végignézni. Nem szabad bevenni a süket dumát.
Semmi jó. Idáig beszélgettünk ma is ,de egy épkézláb mondatot nem bír összehozni azon kívül,h adjak egy esélyt..
Azt állítja,h csak egy próba volt,h megvan e benne még az,ami ahhoz kell,h lefektessen egy nőt...
Ne adj neki még egy esély!NE!NE!NE!
Nem érdemli meg!
Lehet a csuloneni tud valamit az agyban amit a karcsu anyuka nem tud nyujtani.
A ferfiaknak nem tokeletes karcsu test kell vagy jo alak.
A ferfiak a belulrol jovo szexualis sugarzast ertekelik es azokat a noket akik ertekelik a probalkozasukat es kaladvagyoak az agyban es nappal is mutatjak vagynak a ferjukre, baratjukra.
Ez a titka a kover csunya trampli noknek ok istenitik a baratjukat es vagyodnak utanuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!