Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Május végére le akarok fogyni...

Május végére le akarok fogyni 10-15kg de hogyan? Néhány tanács? SEGÍTSETEK!?

Figyelt kérdés
15éves lány vagyok 165cm és 72kg!! többször próbáltam már lefogyni de mindig abba maradt kifogások miatt. de már elegem van és holnaptól el akarom kezdeni! tudnátok néhány tanácsod adni? esetleg étrendet leírni? vagy a 90napos diéta használ-e vagy valami? sikerülni fog május végére ha keményen bele vágok?? hetente 3x-4x futnék 40percet és itthon tornáznék/erősítenék. Előre is köszönöm a válaszokat.!:)
2012. márc. 23. 11:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Előbb valami elérhetőbb célt, 2 hónap alatt nem fogsz lefogyni 10-15 kg-t, kivéve ha koplalsz, de azzal csak tönkreteszed magad. Kerüld a cukrost, kevés szénhidrátot egyél, sok fehérjét, sok folyadékot igyál, és mozogj heti 3x minimum 30 percet.
2012. márc. 23. 11:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Először is kerüld az édességet és ne akarj 2 hónap alatt ennyit fogyni, mert csúnya lesz a bőröd
2012. márc. 23. 12:27
 3/4 anonim válasza:

Mintha csak én írtam volna. Velem is ugyanez a szitu. Én már többször próbálkoztam, volt ami bevált.

A kedvenc amit mindig megteszek ha fogyózok: reggel egy pohár citromos víz (igen, savanyúan). Ez segít. Aztán reggelire gyümölcs, ebédre valami amitől nem elszel éhes de nem hizlal túlságosan, vacsorára semmi vagy gyümölcs esetleg, saláta. És valami sport. Ettől lemegy. :)

90 naposat ne csináld!:) Szerintem képtelenség beleépíteni egy tini életébe. Szerintem sikerülhet! Csak adj bele mindent!:)

2012. márc. 23. 21:36
 4/4 A kérdező kommentje:
Ohh rendben köszönöm aranyos vagy. Hát már muszáj valamit tenni szóval holnaptól ezerrel neki megyek.:D
2012. márc. 23. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!