Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, hogy rosszat tettem, de most gyorsan kell tanács, SEGÍTSETEK!?
Hónapok óta érzem,hogy valami nincs rendben a férjemmel. Ma este elment a haverjaival,de kivételesen a laptopja itthon van. Nem bírtam ellenállni,belenéztem...Egy adott hölgy régóta probléma egy elejtett megjegyzés? kapcsán. Evidensen az ő üzeneteire mentem. És találtam. Ennek kb. 40 perce. Konkrét dolog nem történt,csak masszívan hajtott rá a férjem,sokat jártak együtt moziba,vacsorázni,bulizni.
Így tetszel,úgy tetszel,kérlek,adj esélyt. Hazudik,mint a vízfolyás,hogy neki a kanapén kell aludnia,ilyenek...
MIT TEGYEK?
Van pár órám végiggondolni,h szembesítsem,vagy úgy tegyek,mintha nem tudnék semmit?
A legszomorúbb,hogy augusztus 7 óta,mióta a csajnak rendeződött a lakhatása és a napi meleg étele,nem válaszol a férjemnek.
Aranyosak vagytok,h még mindig érdeklődtök :)
Változás annyiban van,hogy többet törődik a gyerekekkel. Ez is valami,ezek szerint legalább az eljutott neki,amikor kerek perec megmondtam neki,hogy úgy szar apa,ahogy van. Igazából rájöttem,h azért viselkedik így,mert ő érzi sértve magát.
Úgy értem, teljesen jogosnak érzi,amit tett,mivel én nem voltam mintafeleség szerinte.
Innentől neki az a normális,h én változtattam,és minden igy van rendben.
Az a rész,ahol azt soroltam,nekem milyen szar és miért,egyszerűen nem jutott el az agyáig.
A témát meg felhozni már lehetetlen, hárít,nem válaszol, támadva reagál. Ő így védekezik.
Kedves Kérdező!
Nekem nagyon úgy tűnik, ennek a dolognak vége. Te megtettél mindent, változtattál, ő pedig nem akar. Tudsz hova menni, mit tenni egy esetleges váláskor? Mert úgy néz ki, lassan ezen kell gondolkodnod :(
Ez a pasi nem fog változni. Ha el is jut az agyáig, hogy kellene, akkor sem. Többet ér neki az egója meg a szabadsága, mint a család. Sokan fogunk ki ilyet. De még fiatal vagy, megtalálhatod azt, aki úgy szeret, ahogy megérdemled. Ne csüggedj, lépj tovább bátran! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!