Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nagyon kiborultam, és kiabálta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon kiborultam, és kiabáltam a feleségemmel és a kislányunkkal, hogy tudnám jóvá tenni?

Figyelt kérdés

Ma mentünk volna egy lefoglalt üdülésre, amire már nagyon vágytam. Sajnos reggelre belázasodott a kislányunk, 4 éves. Természetesen nem megyünk sehova... Megjegyzem, ha én gyerekként lebetegedtem attól még menni kellett a családi programokra, apám felpofozott ha ellenkeztem.

Eléggé kiborultam, elegem van már belőle, hogy nyaraláskor:

nem megyünk, a gyerek beteg

Baráti összejövötel, végre ráér mindenki:

Nem, mert a gyerek belázasodott pont aznapra

Ha már nincs szex (közöttünk alszik a gyerek, hétvégén ott van velünk folyamatosan, hétköznap nap közben meg dolgozunk...) legalább egy kis kikapcsolódást érdemelnék. De nem, mert a gyerek mindig addigra lesz göthös.

Szóval kiakadtam, kiabáltam (pedig nem vagyok alapból ilyen). Megvolt így az első igazi veszekedésünk is, és már lelkiismeret furdalásom van...

hogy tudnám ezt jóvá tenni?

2023. ápr. 14. 13:47
 81/97 anonim ***** válasza:
21%

1. nem normális, hogy a gyerek köztetek alszik, ez tény

2. te elmebeteg vagy, amiért egy BETEG négyéves miatt vered ki a patáliát

Figyu, az asszonyt el lehet kapni nappal is egy gyorsra, nem csak éjjel az ágyban (legalábbis nekünk sikerül ilyesmi, és szerintem nem mi vagyunk ufók), de undorító, amiért ilyenen hisztizel, hogy beteg a gyerek - csak mert az ostoba apád levert, ha nem mentél valahová.

Ezt a mintát hozod te is, és a nőd helyében én ITT elválnék. Engem cs.szegetsz oké, felnőtt vagyok, ha más nem, szóban megvédem magam, de egy négyévest?

2023. ápr. 14. 19:13
 82/97 anonim ***** válasza:
13%
Amúgy ez egy tipik gumicsont provokatív szr.
2023. ápr. 14. 19:20
 83/97 anonim ***** válasza:
14%
A gyereket jobban engeszteld ki mert o sokkal erzelmesebben elhette ezt meg !
2023. ápr. 14. 19:29
 84/97 anonim ***** válasza:
26%

Azért döbbenet mennyien védik az apát.

Persze nincs rendben hogy 4 éve nem szexelnek.

De basszus, ez nem jogosít fel senkit arra hogy a 4 éves beteg kisgyerekkel ordibaljon mert az pont a nyaralaskor lett beteg.

Nem tehet róla, a kisgyerekek ilyenek, lepten nyomon betegek.

A kérdező viszont az agyában beteg. Beszéljétek meg a problémákat vagy váljatok el.

2023. ápr. 15. 07:10
 85/97 anonim ***** válasza:
84%

Ez annyira jó hogy a kommentelők között sokan ki vannak akadva hogy a kérdezőnél elszakadt a cérna..

Itt sokan képesek leélni évtizedeket hogy soha fel nem emelik a hangukat, mindent szép csöndben nyugodtan békében beszélnek meg, csakis a béke, a Zen tanai irányítják az életüket, ez annyira jó, visszahozza az emberekbe a hitemet, csak így tovább..

2023. ápr. 15. 07:40
 86/97 anonim ***** válasza:
28%
85. Mert mi változik attól, ha ordibálok? A helyzet nem fog változni, talán még rosszabb is lesz.
2023. ápr. 15. 08:09
 87/97 anonim ***** válasza:
29%

86+

Ezenkívül dühösen az ember kiejt a száján meggondolatlan dolgokat, amivel megbánthatja a másikat, az meg nem fogja elfelejteni.

2023. ápr. 15. 08:14
 88/97 anonim ***** válasza:
26%

Én megértem hogy dühös, de a f.sznak a gyerekkel ordibál. Az a szerencsétlen tehet talán róla, hogy a szülei hülyék voltak védekezni? Ha már ennyire ideges, akkor a feleségével ordibáljon, mert csak a két felnőtt tehet erről a kialakult helyzetről.

És igen, normálisék képesek úgy leélni egy életet, hogy nem ordítanak a beteg gyerekkel csak azért mert az beteg. Aki nem képes, az vágja le a farkát. Senki nem azon van kiakadva, hogy a kérdező a feleségével hogyan beszélt. De ő is csak a beteg gyerekkel mer keménykedni.

2023. ápr. 15. 08:31
 89/97 anonim ***** válasza:
87%

Nem kemenykedik

Inkább tombolasnak mondanám mert feszült ideges csalódott

Úgy 4 éve

Amiről nyilvan nem a gyerek tehet de ugye ő is hallgatja, bár nem neki szól hanem a komplett életének

2023. ápr. 15. 08:49
 90/97 anonim ***** válasza:
19%

Én speciel nem orditoznek a gyerekkel ha a párom a problémáim okozója. Ha te igen, kérlek ne vallalj gyereket.

Egyébként a kérdező arról tett fel kérdést hogy ezt az orditozast nagyon elcseszte e vagy valahogy helyre hozhatja. Nem pedig arról hogy mi a véleményünk a szexuális életükről.

2023. ápr. 15. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!