Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nagyon kiborultam, és kiabálta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon kiborultam, és kiabáltam a feleségemmel és a kislányunkkal, hogy tudnám jóvá tenni?

Figyelt kérdés

Ma mentünk volna egy lefoglalt üdülésre, amire már nagyon vágytam. Sajnos reggelre belázasodott a kislányunk, 4 éves. Természetesen nem megyünk sehova... Megjegyzem, ha én gyerekként lebetegedtem attól még menni kellett a családi programokra, apám felpofozott ha ellenkeztem.

Eléggé kiborultam, elegem van már belőle, hogy nyaraláskor:

nem megyünk, a gyerek beteg

Baráti összejövötel, végre ráér mindenki:

Nem, mert a gyerek belázasodott pont aznapra

Ha már nincs szex (közöttünk alszik a gyerek, hétvégén ott van velünk folyamatosan, hétköznap nap közben meg dolgozunk...) legalább egy kis kikapcsolódást érdemelnék. De nem, mert a gyerek mindig addigra lesz göthös.

Szóval kiakadtam, kiabáltam (pedig nem vagyok alapból ilyen). Megvolt így az első igazi veszekedésünk is, és már lelkiismeret furdalásom van...

hogy tudnám ezt jóvá tenni?

2023. ápr. 14. 13:47
 11/97 anonim ***** válasza:
61%

Valahol végülis igauad van.

Nekem is a fa*zom tele lenne,ha terveznénk hosszú ideje,és aznapra jönne ilyesmi közbe.

Mondjuk nálunk is,valaki beteg volt,ha csak láz volt,ment az egész család.

Pont ezért nem vállalok a párommal gyereket..24/l

2023. ápr. 14. 14:11
 12/97 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem változtattok, rá fog menni a házasságotok.

Azért mert 4 éve született egy gyereketek, még nem kellene hogy a házas életetek, a párkapcsolatotok 0 legyen.

Itt nem az üdülésről van szó, meg nem a gyerekről, hanem arról hogy otthon csak az anya, apa szerep játszik, a nő és férfi már nem.

Kérj bocsánatot, és légy őszinte a feleségeddel.

2023. ápr. 14. 14:13
 13/97 anonim ***** válasza:
28%

Attól, hogy köztük alszik, attól még létezik másik szoba, sőt be lehet tenni az ágyába a kislányt!

Mibe fogadunk, hogy nem segít otthon semmit jóformán és a nő nem akar vele lefekudni?

2023. ápr. 14. 14:13
 14/97 anonim ***** válasza:
88%

1es, nem ítélsz egy kicsit útl gyorsan és mértéktelenül?:D

Kérdező

Először is kérj bocsánatot. Elmondhtod, a családnak, hogy nagyon vártad már ezt a nyaralást és ezért nagyon letörtél, amiért nem tudtok menni és rosszul kezelted az indulataidat, nem akartad bántani őket. A gyerek felé külön hagsúlyozd, hogy ő nem hibás semmiben, te kezelted rosszul. Az ő korosztálya ugyanis még egocentrikusan gondolkodik, azt fogja gondolni, hogy "apa miattam mérges". Ami részben igaz is, de ettől még felelősség őt nem terheli, ezt meg kell értetni vele. És persze sajnálod, hogy kiabáltál velük.

Aztán a gyereket szépen pateorld ki az ágyból. 4 éves, semmi keresnivalója a szülői ágyban. Jó, oké, várd meg míg meggyógyul, egyszerre csak egy dologgal küzdjön meg. De egy 4 éves gyerek ne feküdjön már a szülei ágyában. Neki sem egészséges, és mint a melékelt ábra mutatja, nektek sem.

Aztán dobd fel, hogy ha meggyógyul a gyerek, elmentek Aquaworldbe vagy valami ilyesmi. Nem egy nyaralás, de legyen valamiféle "kárpótlás". Nekm tőled a család felé, hanem a család számára, amiért az egész család nem jutott el nyaralni.

Hiszen valószínűleg ők is szívesen mentek volna, a gyerek sem örömében betegedett le, szóval ők is ugyanúgy csalódtak a nyaralás elmaradásában.

Egyébként az, hogy téged lázasan is elpofoztak a nyaralásig azért lássuk be, nem egy jó minta:D Ugyan megvan rá az esély, hogy a nyaralás közben jobban lettél és aztán jól érezted magad, de ettől még elég rossz praktika.

2023. ápr. 14. 14:15
 15/97 anonim ***** válasza:
100%

A konkrét esettől eltekintve azt nem értem hogy egy 4 éves gyerek azért nem mindig beteg, tehát olyankor amikor nincs semmi baja, nem lehet rábízni a nagyszülőkre, nagynénire és a feleségeddel elmennétek kicsit kettesben kikapcsolódni (1 napra). Ennyi ideig már egy 4 éves gyereknek el kell tudni lenni más családtaggal is.

Nagyon sok házasság megy tönkre azért mert nincs minőségi kettesben töltött idő. Azért mert kiabáltál a feleségeddel már megkaptad a többiektől a magadét.

Inkább azon gondolkozz el, hogy miért nem szoktatok szexelni?!

Mi hiányzik a kapcsolatotokból?

A gyerekek is rendkívül érzékenyek minden lelki rezdülésre. Lehet hogy nem véletlenül reagál a gyerek szervezete is lázzal arra, ha ti nagy elánnal készültök együtt valahová. Ő is biztos érzi az egyensúlytalanságot a kapcsolatotokban.

16/97 anonim ***** válasza:
37%

Nekünk is köztünk alszik a baba, attól még van szex. Csináljuk ha nap közben alszik, vagy este ha elaludt kiosonunk a kanapéra. Csak eléggé akarni kell.

A gyerekek ilyenek, sajnos sokszor betegek. Ha a beteg gyereket képes lennél elrángatni nyaralni, akkor nem vagy normális. Kinek lenne az jó? Ti sem tudtok mellette pihenni, ő meg csak nyüglődik az idegen környezetben. Az hogy apád hülye volt, nem kifogás arra hogy te is az legyél.

Nyaralás helyett-mellett inkább bébiszitterre költsetek, hogy legyen egy kis kettesben eltöltött időtök. Nem kell mártírnak lenni, mert annak csak ez a vége, hogy idegbeteg lesz a szülő és a gyerek szívja meg. Úgyhogy bízzátok rá nyugodtan másra néha. Baráti találkozóra attól az egyik még elmehet, ezt is lehet felváltva csinálni, egyszer te mész, egyszer te maradsz otthon a beteggel.

Legközelebb ha beteg vagy, jusson eszedbe hogy mennyire király lenne ha egy idióta barom még kiabálna is veled emiatt.

De azért az ilyen kérdeseknél mindig elgondolkozom, hogy minek kellett az a szerencsétlen gyerek akivel azért kiabálnak mert beteg merészel lenni. Facebookra mutogatni? Jó lenne ha az emberek felfognák, hogy nem kötelező ám szaporodni ha semmi kedvük az egészhez.

17/97 anonim ***** válasza:
94%
Kérdező, miért alszik veletek a gyerek? CSak akkor, ha beteg, vagy állandóan? Nincs szobája?
2023. ápr. 14. 14:16
 18/97 A kérdező kommentje:

Próbálom ezt a külön szobás témát, de a párom rögtön kiakad, hogy amíg akar velünk alszik és pont. És meg mondta kerek perec, hogy addig nem lesz szex, ő sokkal jobban szereti a gyerekét annál, hogy ezekre gondoljon. Jó, ezt elfogadtam.

És mikor hazaérek én is foglalkozok a gyerekkel, erre nem lehet panasz.

Hogy akartam-e gyereket? Igen, csak sokkal előbb csúszott be, mint terveztük. Párom az első alkalommal teherbe esett, hogy nem vigyáztunk.

Én 33 vagyok, a párom 30. Kicsit akartuk volna még kötetlenebbül élni a közös életünket. De hát így alakult.

Írtátok itt a szeretősdit is. Hát a munkahelyemen két nőt is szédíthetnék, de én ennél hűségesebb típus vagyok. És most sem akarok elválni, meg sem fordult ilyen a fejemben, szeretném helyre hozni a dolgot...

2023. ápr. 14. 14:20
 19/97 A kérdező kommentje:
17: van szobája, de mindig velünk van. Feleségem hallani sem akar arról, hogy ott külön aludjon.
2023. ápr. 14. 14:22
 20/97 anonim ***** válasza:
4%

Én örülnék neki, hogy a gyermekem biztonságban és szeretetben érzi magát mellettünk!

Létezik még mindig másik szoba!!!!

2023. ápr. 14. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!