Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit kellene tennem? A feleségem megcsalt és elhagyott, de elmondta, hogy mi történik. Engem "eldobott". Most jönne vissza. Ja és van egy kislányunk. Tanácstalan vagyok.
A nagyját nem igazán értem, de a lényegre: A csajt ne fogadd vissza, csak a gyereket.
Olyan nincs, hogy "most elhagylak, aztán majd visszajövök", viszont a gyereknek fix családi háttérre van szüksége.
Gondold végig magadban, ha egyszer megtette, másodszor is megtenné-e? Ha nem, és szereted, fogadd vissza. Egy gyerek fontos kötelék (:
72es
Nem vagy egyszerű helyzetben. Mikor elhagyott a feleséged, gondolom, sokat őrlődtél, és gyakran vágytál arra, hogy térjen vissza.
Most meg itt van, és újra akarja kezdeni.
Elmondta, hogy szerelmes volt a pasiba és hogy korábban is volt közöttük valami. Téged nem hiszem, hogy szeret, legfeljebb egy megbízható ember vagy a számára.
Felesleges folytatni vele a párkapcsolatot, mert egy megbízhatatlan ember. Soha sem tudnátok úgy élni együtt, mint azelőtt.
Próbáljátok meg elfogadható szinten tartani a kapcsolatot (normális kommunikáció, ismeretségi viszony) és vedd ki a részed a gyereknevelésben, amennyire a lehetőséged engedi.
Igen a szivem azt mondja, hogy hiányzik nagyon, viszont megpróbálok az eszemre hallgatni és elfelejteni őt akármennyire is nehéz. Az a baj, hogy most a gyerekkel zsarol, hogy mennyire hiányzok neki, stb... Nem egyszerű, de végig fogom csinálni. Viszont egy társ nagyon hiányzik.
.........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!