Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? Tanácstalan vagyok.
Összevesztünk párommal. Úgy érzem nem számíthatok rá, nem nyúlt támaszt, ha szükségem lenne rá. Csak magával foglalkozik. Mondtam neki, hogy számomra ez nagyon rossz. Páromnak kellene lennie annak a személynek, aki mindig támogat, aki ott van ha szükségem lenne rá. Ő azt válaszolta mindenki oldja meg a saját problémáit. Ő se mondja el soha a gondjait, nekem is van épp elég. (Én azt szeretném, ha elmondaná de inkább rajtam vezeti le a feszülstséget. Soha nem mondja el a problémáit, nem lehet belőle kihuzni.) Nekem pedig szükségem van rá, hogy valakinek elmondhassam. (Persze vannak barátnőim, de nagyo rossz érzés hogy mindenkire számíthatok csak épp a páromra nem.) Ugy viselkedett mintha nem is érdekelné, azt mondta neki is van elég gondja, nem akarja még az enyémeket is hallgatni. (1éve vagyunk együtt)
Elszomorított a viselkedése. Azt is mondtam hogy szerintem ennek így semmi értelme. Lehet szakítanunk kellene. Ő is azt monta, hogy lehet jobb lenne. Rákérdeztem hogy ő azt szertné-e azt válaszolta, hogy nem.
De azóta mégsem keres. Ennek már 4 napja. Semmit nem tudok róla. Én pedig nem fogom felhívni, belefáradtam hogy folyton csak engem érdekel a kapcsolatunk, csak én fáradozok azon, hogy minél jobb legyen.
Szerintetek ez most szakítás? Nem akarom elhinni, hogy 1 év után mégcsak annyit se képes mondani, hogy vége. Nem bírom elviselni ezt a bizonytalanságot. Teljesen kikészít.
Mit tennétek a helyemben?
Ennek a kapcsolatnak már vége, csak idő kérdése, hogy ki és mikor mondja ki.
Szerintem keress valakit, aki értékel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!